Ο πιο ιστορικός και σημαντικότερος θεσμός της αγοράς

Για 21η συνεχή χρονιά, η DIRECTION και το περιοδικό RETAILBUSINESS διοργανώνουν τα RETAILBUSINESS AWARDS, τα Βραβεία που ξεκίνησαν το 2002 και αποτελούν τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας. Ο μοναδικός και μακροβιότερος θεσμός της αγοράς, τα βραβεία RETAILBUSINESS AWARDS έρχονται ανανεωμένα, διευρυμένα, πιο ανταγωνιστικά!

Στόχος είναι η ανάδειξη και η βράβευση περισσότερων εταιριών σε περισσότερες κατηγορίες αγορών. Τα RETAILBUSINESS AWARDS τελούν κάθε χρόνο υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ (ΕΣΕ).

Τα RETAILBUSINESS AWARDS παραμένουν για ακόμη μια χρονιά πιστά στο ραντεβού τους επιβραβεύοντας τις υγιείς δυνάμεις του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, που συνεχίζουν να αποδεικνύουν τη δυναμική τους. Εκείνους που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας, να μειώνουν τιμές ενώ αυξάνονται οι επιβαρύνσεις. Εκείνους που δίνουν καθημερινά τη μάχη της ανάπτυξης εντός και εκτός Ελλάδας, οδηγώντας τον κλάδο όλο και πιο μπροστά, αποδεικνύοντας πως το Λιανεμπόριο παραμένει ισχυρός πυλώνας ανάπτυξης.

Αξίζει να σημειωθεί πως, την Τελετή Απονομής των Βραβείων στην οποία απονέμονται τα κορυφαία Βραβεία Retailer της Χρονιάς και Retail Manager, τιμούν κάθε χρόνο με τη συμμετοχή τους, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, καθώς και περισσότεροι από 800 καλεσμένοι μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ανώτατα και ανώτερα στελέχη των μεγαλύτερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας. Να θυμίσουμε ότι η περυσινή τελετή απονομής διεξήχθη στον φιλόξενο χώρου του Golf Privé, στην Γλυφάδα.

Από το 2002 επιβραβεύουμε τις υγιείς δυνάμεις του λιανεμπορίου

0 +

Χρόνια ιστορίας

0 +

Νικητές

0 +

Χορηγοί

Στόχος μας η αξιοπιστία και εγκυρότητα των αποτελεσμάτων

Η διαδικασία ξεκινά με την υποβολή υποψηφιοτήτων ανά κατηγορία βραβείων.

Τα βραβεία αναδεικνύονται από την Επιτροπή Αξιολόγησης, κατόπιν της πρόκρισης των φακέλων υποψηφιοτήτων από την Οργανωτική Επιτροπή. Η Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελείται από εξέχουσες προσωπικότητες της αγοράς, ακαδημαϊκούς, ανθρώπους του χώρου της έρευνας και εκπροσώπους των θεσμικών φορέων του ελληνικού επιχειρείν.

Ελεγκτικός φορέας είναι η DELOITTE η οποία θα έχει την επίβλεψη της όλης διαδικασίας για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας και εγκυρότητας των αποτελεσμάτων.

Όροι συμμετοχής

Διαδικασία συμμετοχής

 • 1
  Υποβολή συμμετοχής ηλεκτρονικά

  Όλες οι συμμετοχές υποβάλλονται ηλεκτρονικά σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα

 • 2
  Αξιολόγηση από την επιτροπή

  Η επιτροπή συγκεντρώνεται και αξιολογεί τις συμμετοχές υπό την επίβλεψη της DELOITTE

 • 3
  Επεξεργασία αποτελεσμάτων

  Ο ελεγκτικός φορέας DELOITTE επεξεργάζεται τα αποτελέσματα της αξιολόγησης

 • 4
  Βράβευση νικητών στην τελετή απονομής

  Η μεγάλη γιορτή, στην οποία ανακοινώνονται οι νικητές, με παρουσία 800 στελεχών