Ο πιο ιστορικός και σημαντικότερος θεσμός της αγοράς

Για 18η συνεχή χρονιά, η DIRECTION και το περιοδικό RETAILBUSINESS διοργανώνουν τα RETAILBUSINESS AWARDS, τα Βραβεία που ξεκίνησαν το 2002 και αποτελούν τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας. Τα RETAILBUSINESS AWARDS τελούν κάθε χρόνο υπό

την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Τα RETAILBUSINESS AWARDS παραμένουν για ακόμη μια χρονιά πιστά στο ραντεβού τους επιβραβεύοντας τις υγιείς δυνάμεις του ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, που συνεχίζουν να αποδεικνύουν τη δυναμική τους. Με αίσθημα ευθύνης για τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Drive In της Γλυφάδας την Δευτέρα 13 Ιουλίου. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε αφενός πως λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και αφετέρου πως οι παρευρισκόμενοι θα ζήσουν από κοντά

μία μοναδική εμπειρία, καθώς πρόκειται για τα πρώτα Drive In Awards παγκοσμίως. Αξίζει να σημειωθεί πως, την Τελετή Απονομής των βραβείων στην οποία απονέμονται τα κορυφαία βραβεία Retailer of The Year και Retail Manager, τιμούν κάθε χρόνο με τη συμμετοχή τους, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, καθώς και περισσότεροι από 600 καλεσμένοι μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ανώτατα και ανώτερα στελέχη των μεγαλύτερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας.

Από το 2002 επιβραβεύουμε τις υγιείς δυνάμεις του λιανεμπορίου

0 +

Χρόνια ιστορίας

0 +

Νικητές

0 +

Χορηγοί

Στόχος μας η αξιοπιστία και εγκυρότητα των αποτελεσμάτων

Η διαδικασία ξεκινά με την υποβολή υποψηφιοτήτων ανά κατηγορία βραβείων.

Τα βραβεία αναδεικνύονται από την Επιτροπή Αξιολόγησης, κατόπιν της πρόκρισης των φακέλων υποψηφιοτήτων από την Οργανωτική Επιτροπή. Η Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελείται από εξέχουσες προσωπικότητες της αγοράς, ακαδημαϊκούς, ανθρώπους του χώρου της έρευνας και εκπροσώπους των θεσμικών φορέων του ελληνικού επιχειρείν.

Ελεγκτικός φορέας θα είναι και φέτος η KPMG η οποία θα έχει την επίβλεψη της όλης διαδικασίας για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας και εγκυρότητας των αποτελεσμάτων.

Όροι συμμετοχής

Διαδικασία συμμετοχής

 • 1
  Υποβολή συμμετοχής ηλεκτρονικά

  Όλες οι συμμετοχές υποβάλλονται ηλεκτρονικά σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα

 • 2
  Αξιολόγηση από την επιτροπή

  Η επιτροπή συγκεντρώνεται και αξιολογεί τις συμμετοχές υπό την επίβλεψη της KPMG

 • 3
  Επεξεργασία αποτελεσμάτων

  Ο ελεγκτικός φορέας KPMG επεξεργάζεται τα αποτελέσματα της αξιολόγησης

 • 4
  Βράβευση νικητών στην τελετή απονομής

  Η μεγάλη γιορτή, στην οποία ανακοινώνονται οι νικητές, με παρουσία 600 στελεχών