ΠΛΑΙΣΙΟ – Σχολική Καμπάνια 2017 – Για μαθητές που φεύγουν μπροστά

 

Η σχολική καμπάνια του Πλαισίου ήταν μια καμπάνια που σχεδιάστηκε με στόχο να επιτύχει μεγάλη απήχηση στα Social Media, για να αξιοποιήσουμε την εντυπωσιακά μεγάλη δυναμική του Πλαισίου στον τομέα αυτό. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, κινηθήκαμε σε 3 βασικούς πυλώνες:

 

  1. Πολλά και διαφορετικά social media κανάλια: Το περιεχόμενο αναρτήθηκε κατ’ αρχήν στα accounts του Πλαισίου και στη συνέχεια διανεμήθηκε σε Facebook, Yοutube, Instagram, Twitter, G+, Viber, Linkedin και σε Social Media accounts από influencers, ώστε να φτάσει η καμπάνια σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους του Πλαισίου και στο κανάλι που προτιμούν.
  2. Διαφορετικά είδη περιεχομένου: Οι καταναλωτές της σχολικής περιόδου είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και καταναλώνουν διαφορετικά το digital περιεχόμενο. Γι’ αυτό και δημιουργήσαμε διαφορετικά είδη περιεχομένου: video teasers, campaign videos, facebook live, how to videos, facebook carousels, blogposts, influencers posts, product video reviews, short tweets, Instagram photos και Facebook Contests δημιουργήθηκαν για να καλύψουμε τις ανάγκες περιεχομένου κάθε επισκέπτη.
  3. Διαφορετικά μέσα: Owned, earned & paid media και πλαισιώθηκαν από ένα λεπτομερές διαφημιστικό πλάνο που, σε συνδυασμό με τη μεγάλη οργανική δυναμική του Πλαισίου, έφεραν τα εξής αποτελέσματα:

– Συνολικό Reach μεγαλύτερο από 3.700.000

– 1.449.000 προβολές βίντεο σε Facebook, Youtube & Instagram

– Περισσότερες από 13.000 likes, reactions & shares σε όλα τα Social Media του Πλαισίου

– Περισσότερα από 46.000 clicks από τα Social Media στο www.plaisio.gr.

 

Όλα τα παραπάνω συνέβαλαν στο να επιτύχουμε στο διάστημα αυτό τον μεγαλύτερο κύκλο εργασιών -σε μηνιαία βάση- από τα social media στην ιστορία του Πλαισίου.

 

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email