ΜΑΣΟΥΤΗΣ – Scan&Shop

 

Η Μασούτης αφουγκράζεται συνεχώς τις νέες απαιτήσεις των καταναλωτών και προσπαθεί συστηματικά να τις καλύπτει. Για το λόγο αυτό αποφάσισε να εισέλθει στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν, υιοθετώντας νέες πρακτικές που εξυπηρετούν καλύτερα τις σύγχρονες τάσεις. Έτσι γεννήθηκε το Scan&Shop (http://www.masoutis.gr/Services/ScanAndShop), μια εφαρμογή με την οποία ο καταναλωτής αρχικά μπορούσε να πραγματοποιεί online αγορές, σαρώνοντας τα αντίστοιχα QR codes του κάθε προϊόντος, τα οποία βρίσκονται στα φυλλάδια προσφορών μας και σε αφίσες σε στάσεις λεωφορείων και να παραλαμβάνει την παραγγελία του στο χώρο του, χωρίς καμία επιβάρυνση, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, είδαμε ότι η πιλοτική λειτουργία είχε ανταπόκριση στο κοινό και δεχθήκαμε αρκετά αιτήματα για επέκταση της υπηρεσίας και σε άλλες περιοχές.

 

Έτσι σήμερα εξυπηρετείται όλη η Ανατολική Θεσσαλονίκη, η υπηρεσία γνωρίζει επιτυχία και αποδοχή και στο πρώτο τρίμηνο του 2018 θα καλυφθεί ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον έχει προστεθεί η δυνατότητα να πραγματοποιούνται online αγορές επιλέγοντας προϊόντα (χωρίς να χρειάζεται η σάρωση QR κωδικών) από τις προσφορές του φυλλαδίου, τις τηλεοπτικές προσφορές και από ΠΟΛΛΑ περισσότερα προϊόντα. Επιπρόσθετα, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να κάνει γρήγορη λεκτική αναζήτηση, σε όλη τη συλλογή των ειδών του Scan&Shop και έτσι να μειωθεί ακόμα περισσότερο ο χρόνος για την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας.

 

Η εφαρμογή μετράει μέχρι σήμερα γύρω στα 6.500 downloads και τα σχόλια των πελατών είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, χωρίς να έχουν αναφερθεί περιστατικά δυσλειτουργίας. Ο μέσος αριθμός ημερήσιων παραγγελιών το τελευταίο δωδεκάμηνο είναι 20, ενώ για το τελευταίο τρίμηνο διαμορφώνεται στο 45 με μέσο όρο αξίας παραγγελίας 50€, τη στιγμή που αντίστοιχος μέσος όρος σε φυσικό κατάστημα δεν ξεπερνά τα 20€. Όλα τα παραπάνω αποτελούν για εμάς κίνητρο για να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε νέες τεχνολογίες που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα της ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. στο τόσο απαιτητικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται και να του παρέχουμε μια ευχάριστη εμπειρία από τη χρήση της νέας μας υπηρεσίας.

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email