ΓΡΗΓΟΡΗΣ – Gregorys e-order App

 

Τον Οκτώβρη του 2017 εμφανίστηκε στο app store και στο Google play το νέο Gregorys e-order app. Υιοθετώντας μία ανανεωμένη ψηφιακή παρουσία, ο Γρηγόρης μπήκε δυναμικά στο χώρο του e-business μέσω mobile με ένα εύχρηστο mobile app, το οποίο αποτελεί τμήμα της νέας υπηρεσίας e-Order της εταιρείας.

 

Καινοτόμο σχεδιαστικά και άρτια υλοποιημένο, το Gregory’s e-Order app εκτοξεύει την εμπειρία χρήστη και επιτυγχάνει αποτελεσματικές ηλεκτρονικές πωλήσεις των προϊόντων Γρηγόρης σε κινητές συσκευές. Η εφαρμογή συμπληρώνει το σύστημα ηλεκτρονικών παραγγελιών της εταιρείας, φέρνει τη σφραγίδα «Γρηγόρης» και προεκτείνει τη λειτουργικότητα του e-Order website σε κινητές συσκευές. Σε πλήρη ευθυγράμμιση με την εταιρική φιλοσοφία και τους επιχειρηματικούς στόχους της εταιρείας, η στρατηγική σχεδιασμού και υλοποίησης του νέου mobile application εστιάζει τόσο στην ευχρηστία, όσο και στην αποτελεσματικότητα, αντανακλώντας τον ανθρώπινο, προσιτό χαρακτήρα του Γρηγόρη και διατηρώντας τα εξέχοντα πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης.

 

Με εικαστική προσέγγιση που υιοθετεί ένα λιτό design με material στοιχεία, ανοιχτόχρωμα backgrounds και illustrations, δημιουργήθηκε το User Interface για κινητές συσκευές, εμπνέοντας αμεσότητα και οικειότητα. Η στρατηγική δόμηση της αρχιτεκτονικής της πληροφορίας και η ενσωμάτωση στοιχείων εξατομίκευσης, όπως η δυνατότητα παραγγελίας «του συνηθισμένου», προάγουν την ενστικτώδη πλοήγηση, συμβάλλουν περαιτέρω στην ευχρηστία και καθιστούν ξεκάθαρη την αναζήτηση προϊόντων και το αγοραστικό μονοπάτι του χρήστη στο σύνολό του.

 

 

Παράλληλα, το app βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το website, προσφέροντας στους χρήστες μία ενιαία και άκρως αναβαθμισμένη εμπειρία σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια.

 

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email