ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ – Μαυσώλου & Ηροδότου, Αλικαρνασσός Ηρακλείου Κρήτης

 

Σε έναν άνετο εμπορικό χώρο 2.000 τ.μ., με μεγάλους χώρους στάθμευσης και ειδικά διαμορφωμένο χώρο απασχόλησης παιδιών, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει εύκολα τις αγορές του και να καλύψει τις ανάγκες όλης της οικογένειας, καθώς διαθέτει αρτοποιείο-καφετέρια, κάβα, ιχθυοπωλείο, ψητοπωλείο, σημεία πώλησης κρητικών προϊόντων και φρεσκοψημένων ξηρών καρπών, καθώς και πλούσια συλλογή εκλεκτών τυριών και αλλαντικών.

 

 

Ο επισκέπτης μας απολαμβάνει την αγοραστική του εμπειρία σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, ενώ η ποιότητα των προϊόντων που αγοράζει διασφαλίζεται συνεχώς με επιστημονικό τρόπο και βραβευμένες καινοτομίες. Με την υπηρεσία e-cert, έχει πρόσβαση στη Διαδικτυακή Βάση Διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων και ιχνηλασιμότητας φρούτων και λαχανικών και έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει με ακρίβεια πληροφορίες για τα προϊόντα από τον αγρό ως το ράφι μας.

 

 

Η εταιρεία μας αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής και αναπτύσσει ποικίλες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τόσο για το περιβάλλον όσο και για τον άνθρωπο. Εφαρμόσαμε με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα το πρώτο στην Κρήτη ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης φυτικών υπολειμμάτων σε σούπερ μάρκετ, που περιλάμβανε δύο στεγανούς κομποστοποιητές, χωρίς οσμές και διαρροές, όπου κατέληγαν όλα τα υπολείμματα του μανάβικου του καταστήματος για 6 μήνες.

 

 

Έτσι μπορέσαμε και πετύχαμε το μηδενισμό του όγκου των απορριμμάτων από τo μανάβικο του καταστήματος που κατέληγαν σε κάδους απορριμμάτων και την παραγωγή κομπόστας υψηλής ποιότητας. Επίσης, στο κατάστημά μας, ο πελάτης θα βρει σταθμούς ανακύκλωσης μπαταριών, λαδιού, ηλεκτρικών συσκευών, λαμπτήρων, καθώς και καλάθια συλλογής τροφίμων του Ερυθρού Σταυρού και της Φιλανθρωπικής Ομάδας GIVE.

 

 

Ενδεικτικό της ανταπόκρισης του αγοραστικού κοινού στις παροχές του καταστήματος μας και στην άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού του, είναι η διατήρηση του κύκλου εργασιών καθώς και των πελατών που επιλέγουν το συγκεκριμένο κατάστημα για τις αγορές τους, παρόλο τον έντονο ανταγωνισμό που αναπτύχθηκε την τελευταία περίοδο στην περιοχή.

 

 

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email