ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ – Εμπορική Στοά, Τομπάζη 15, Θεσσαλονίκη

 

Το μεγαλύτερο Υπερμάρκετ της αλυσίδας ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη (Εμπορική Στοά, Τομπάζη 15). Το Κατάστημα λειτουργεί πλήρως ανακαινισμένο από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2017 και προσφέρει στους Πελάτες του μία ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στους εκθεσιακούς χώρους του, που εκτείνονται σε 9.100 τ.μ.

 

Διασχίζοντας τη μία από τις δύο υποδοχές του Καταστήματος, ο Πελάτης θα συναντήσει μία μεγάλη ποικιλία φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων και μία πλήρη έκθεση με προϊόντα παντοπωλείου, (τρόφιμα και μη τρόφιμα). Περιμετρικά του χώρου αναπτύσσονται τα Τμήματα Μαναβικής, Ιχθυοπωλείου, Τυριών – Αλλαντικών, Έτοιμων Φαγητών αλλά και το Κρεοπωλείο, από το οποίο διατίθενται – μεταξύ άλλων – και λουκάνικα που παρασκευάζονται στη Μονάδα Επεξεργασίας Κρέατος που υπάρχει στο Κατάστημα. Ο χώρος έκθεσης συνεχίζεται εντυπωσιακά με τα είδη ένδυσης και υπόδησης, τα καλλυντικά, τα είδη οικιακού εξοπλισμού, τα έπιπλα, τα είδη κήπου, τα εποχικά, τα παιχνίδια και τα βιβλία.

 

 

Ιδιαίτερης μνείας αξίζουν το Αίθριο, το Αρτοζαχαροπλαστείο και ο Παιδότοπος που βρίσκονται στις δύο άκρες του Καταστήματος.

Συγκεκριμένα, από το Αίθριο και το Αρτοζαχαροπλαστείο που βρίσκονται στη μία πλευρά, διατίθενται ψωμί και γλυκά, που παρασκευάζονται καθημερινά στη Μονάδα Παραγωγής η οποία λειτουργεί εντός του Καταστήματος, καθώς επίσης και κεράσματα, σφολιατοειδή, αναψυκτικά και καφές, που οι Πελάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν σε κάποιο από τα τραπέζια του Αιθρίου το οποίο εκτείνεται σε επιφάνεια 200 τ.μ.

Στην άλλη πλευρά του Καταστήματος βρίσκεται ο παιδότοπος, επιφάνειας 200 τ.μ όπου τα παιδιά (ηλικίας 3 έως 8 ετών) απολαμβάνουν το παιχνίδι τους σε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον. Ο παιδότοπος έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να κεντρίζει το ενδιαφέρον τους, με την πληθώρα των παιχνιδιών και τα εντυπωσιακά χρώματα που έχει. Πληροί όλες τις απαιτήσεις της Νομοθεσίας, διαθέτοντας δάπεδο και επιφάνειες από μαλακό υλικό, έπιπλα που δεν έχουν γωνίες, τζάμια ασφαλείας και χρώματα «οικολογικά», χωρίς τοξικές ουσίες. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 50 παιδιά, τα οποία επιβλέπουν υπεύθυνα έμπειροι Εργαζόμενοι.

 

 

Στο εστιατόριο, επιφάνειας 550 τ.μ., που βρίσκεται δίπλα στον παιδότοπο, οι Πελάτες μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία από ελληνικά εποχικά πιάτα, μαγειρεμένα με υλικά άριστης ποιότητας στο Παρασκευαστήριο Έτοιμων Φαγητών της Επιχείρησης. Μπορούν να συνοδεύσουν το γεύμα τους με ολόφρεσκες σαλάτες από το salad bar, να επιλέξουν για επιδόρπιο ένα γλυκό, ακόμη και να δημιουργήσουν το δικό τους χυμό με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά της επιλογής τους στο Vitamin bar.

 

Το Κατάστημα διαθέτει 42 ταμεία και 1.470 θέσεις στάθμευσης οχημάτων. Οι περίπου 300 Εργαζόμενοί του εγγυώνται ότι οι Πελάτες θα έχουν την πιο ευγενική, φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση.

 

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email