ΜΑΣΟΥΤΗΣ (GRAND) – Μητροπολίτου Καλλίδου 112, Καλαμαριά

 

Tο δίκτυο καταστημάτων της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αποτελείται από 272 καταστήματα: 232 καταστήματα λιανικής, 16 Grand Mασούτης, 2 πράσινα καταστήματα, 22 καταστήματα χονδρικής.

Τα Grand Μασούτης είναι μεγαλύτερα καταστήματα, άνω των 1.500 τ.μ., με περισσότερους κωδικούς προϊόντων και περισσότερες υπηρεσίες. Το 1986 η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. δημιούργησε το πρώτο κατάστημα στην κατηγορία των Grand (πολύ μεγάλων) καταστημάτων της εταιρείας, στη Θέρμη. Το κατάστημα αυτό έφερε μια νέα νοοτροπία στις αγορές, αφού ήταν το πρώτο μεγάλο εκτός πόλης κατάστημα, με χώρο στάθμευσης, μεγάλη ποικιλία ειδών και πολύ οικονομικές τιμές. Το 1998, χρονιά-ορόσημο, η εταιρεία άνοιξε 5 νέα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των οποίων και το Grand Μασούτης Καλαμαριάς. Ένα μεγάλο σύγχρονο κατάστημα, από αυτά που συνηθίσαμε να συναντάμε εκτός πόλης, από το 1998 λειτουργεί στην καρδία της Καλαμαριάς. Μία ημερομηνία-ορόσημο, επίσης, για τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ήταν η ανακαίνιση του Grand Μασούτης Θέρμης το 2014, η οποία εγκαινίασε το νέο μοντέλο καταστημάτων Μασούτη.

 

 

Τα νέα και τα ανακαινισμένα καταστήματα Μασούτης δημιουργούνται με βάση έναν καινούργιο σχεδιασμό, που τα διαφοροποιεί από αυτά του ανταγωνισμού. Το «ταξίδι αγορών» του καταναλωτή μέσα στα καταστήματα έγινε πιο συναρπαστικό μέσα από μια νέα διαδρομή. Η αρχιτεκτονική του χώρου έχει αλλάξει και είναι πολύ φιλική για τον καταναλωτή, που με την είσοδό του στο κατάστημα βρίσκει τα είδη καθημερινής ανάγκης και τις προσφορές. Τα φρέσκα προϊόντα, προϊόντα μαναβικής και κρεοπωλείου, προϊόντα ψυγείου, είναι όλα σε πρώτο πλάνο. Υπάρχει νέος σύγχρονος εξοπλισμός, με εφαρμογή τεχνολογίας εξοικονόμησης ενέργειας στα ψυγεία και στο φωτισμό.

 

 

Το Grand Μασούτης Καλαμαριάς βρίσκεται στην οδό Μητροπολίτου Καλλίδου 112. Μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας, το 2016 ανακαινίστηκε με βάση το νέο μοντέλο. Η ανάγκη για ανανέωση στον τρόπο που γίνονται οι καθημερινές αγορές, έγινε έμπνευση για το νέο, ανανεωμένο Grand Mασούτης Καλαμαριάς. Η ανακαίνιση του καταστήματος ήταν ριζική. Άλλαξαν δάπεδα, οροφές, ηλεκτρολογικός και μηχανολογικός εξοπλισμός. Η ανακαίνιση έγινε τμηματικά, ενώ το κατάστημα δεν έκλεισε καθόλου και συνέχισε να παρέχει τις υπηρεσίες του στο καταναλωτικό κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια της ανακαίνισης. Σε πολλά σημεία του καταστήματος έχει επιλεγεί διακόσμηση βιτρό, ενώ σε κυρίαρχο χώρο βρίσκεται ένα μεγάλο ενυδρείο. Δόθηκε έμφαση στα φρέσκα προϊόντα, ακόμα φιλικότερο περιβάλλον αγορών, επιπλέον υπηρεσίες.

 

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ:

 • Νέα τεχνολογία ψύξης και κατάψυξης. Τα ψυγεία λειτουργούν με το νέο φρέον
 • Φωτισμός led
 • Σημείο ανακύκλωσης & ανταποδοτικής ανακύκλωσης
 • Υδρονέφωση στο οπωροπωλείο
 • Η ψύξη και η θέρμανση του καταστήματος γίνονται με αντλίες θερμότητας.

 

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ:

Φιλικά σχεδιασμένο για ΑΜΕΑ

 

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ:

 • Άνετο, ασφαλές parking
 • Άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες όλο το χρόνο
 • Πληρωμή λογαριασμών χωρίς χρέωση
 • Παιδότοπος
 • Έτοιμο φαγητό
 • Διανομή στο σπίτι
 • Καφέ-ζαχαροπλαστείο
 • Γωνία πώλησης εφημερίδων-περιοδικών-ειδών καπνού.

 

Ένας σεφ στην κουζίνα μας!

Στο Grand Μασούτης Καλαμαριάς υπάρχει μια πλήρως εξοπλισμένη λειτουργική κουζίνα, που δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί επώνυμους σεφ που θα μαγειρεύουν μπροστά στους πελάτες και θα επικοινωνούν μαζί τους στον φυσικό χώρο του καταστήματος. Στο ανακαινισμένο Grand Μασούτης Καλαμαριάς, όλο το μήνα Νοέμβριο 2016, ένας επώνυμος σεφ μαγείρευε για όλους σε ένα live cooking show στο «πλατό» της κουζίνας μέσα στο κατάστημα. Σε αυτό το καθημερινό cooking event όσοι ήταν στο Grand Μασούτης Καλαμαριάς παρακολουθούσαν από κοντά, επικοινωνούσαν άμεσα και δοκίμαζαν τις δημιουργίες των σεφ, αλλά και όσοι δεν βρίσκονταν εκεί μπορούσαν να το παρακολουθήσουν σε ζωντανή κάλυψη με livestreaming στο κανάλι youtube του Μασούτη.

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ GRAND ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Επαγγελματικός χώρος 3 επιπέδων: 2 επίπεδα κατάστημα, 1 επίπεδο αποθήκη

Συνολικό Εμβαδόν: 5.500 τ.μ.

Μεγάλο parking

Διάρκεια έργου: Ιούλιος 2016-Οκτώβριος 2016

Έναρξη: 1η Νοεμβρίου

Επίπεδο 1

– Οπωροπωλείο με υδρονέφωση για να διατηρούνται ακόμη πιο φρέσκα τα προϊόντα

– Κρεοπωλείο

– Iχθυοπωλείο

– Tυροκομικά – Αλλαντικά

– Είδη ψυγείου

– Kατεψυγμένα

– Παντοπωλείο

– Kάβα

Ο χώρος της κάβας είναι ξεχωριστός με ιδιαίτερη διακόσμηση.

– Παιδότοπος

– Έτοιμο φαγητό

– Καφέ-ζαχαροπλαστείο

– Γωνία πώλησης εφημερίδων-περιοδικών-ειδών καπνού

Επίπεδο 2

– Παντοπωλείο

– Καλλυντικά

– Απορρυπαντικά

– Χαρτικά

– Παιχνίδια

– Είδη οικιακής χρήσης

Ανάμεσα στα επίπεδα λειτουργούν κυλιόμενες σκάλες. Η μελέτη, ο σχεδιασμός, η εκτέλεση και η επίβλεψη του έργου πραγματοποιήθηκε από το προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., που απαρτίζεται από στελέχη με άρτια τεχνική κατάρτιση. Δημιούργησαν ένα έργο που θα αποτελέσει σταθμό στην πορεία της εταιρείας για τη συμβολή του στη δυναμική συνέχεια και πορεία της στην αγορά.

 

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email