ΠΛΑΙΣΙΟ – The Mall Athens, Μαρούσι

 

Ο πόλος έλξης για «hobbyστες», ζωγράφους, παιδιά, φοιτητές, computer και tech freaks, gamers και gadget lovers βρίσκεται στο The Mall Athens στο Μαρούσι και απαντά στο όνομα Πλαίσιο!

 

Οι επισκέπτες του καταστήματος Πλαίσιο ζουν μια διαφορετική εμπειρία shopping σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, όπου η τεχνολογία έχει τον πρώτο λόγο. Ο κόσμος, απολαμβάνοντας έναν ζεστό καφέ, μπορεί να δει και να πάρει στα χέρια του τα πιο σύγχρονα προϊόντα τεχνολογίας, να ενημερωθεί μέσα από ειδικές προβολές experience points για τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν και να συμμετέχει σε events και workshops που πραγματοποιούνται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του καταστήματος.

 

 

Το -όπως πάντα- πολύ καλά καταρτισμένο προσωπικό και οι ειδικά εκπαιδευμένοι promoters είναι πάντα δίπλα στον κόσμο, για τη σωστή ενημέρωση για τα προϊόντα που αναζητούνται, για την παρουσίαση νέων τεχνολογιών και τη σωστή καθοδήγηση για να αποκτήσουν όλοι αυτό που πραγματικά χρειάζονται.

 

 

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας βρίσκονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο The LAB, για να αναβαθμίσουν ή να επισκευάσουν άμεσα τις συσκευές που είναι για service. Με μια τεράστια γκάμα προϊόντων που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες το Πλαίσιο @ The Mall Athens είναι το σύγχρονο point of interest της Αττικής.

 

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email