ΝΟΒΑCCO

 

H NOBACCO είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα. Κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των συσκευών ατμίσματος και των υγρών αναπλήρωσης και μέσω του μεγαλύτερου δικτύου καταστημάτων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα προσφέρει στους ατμιστές μια ξεχωριστή εμπειρία εξυπηρέτησης. Κεντρικός άξονας στη φιλοσοφία της είναι η διασφάλιση της απαράμιλλης ποιότητας των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό της, τόσο στις συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου, όσο και στα υγρά αναπλήρωσης που χρησιμοποιεί, επενδύοντας συνεχώς στην παραγωγή και τη διάθεση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση, στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας, το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών και την Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) όσο και του εξωτερικού.

 

Η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία franchise του κλάδου:

  • Εξελίσσεται ως μεγαλύτερος retailer στην αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου στη Νότια-Ανατολική Ευρώπη.
  • Διαθέτει 70 καταστήματα και περισσότερα από 320 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρώνοντας μια χρονιά εντυπωσιακής ανάπτυξης, με αύξηση 100% του δικτύου της για το 2015, 2016 και 2017 με το άνοιγμα 32 νέων καταστημάτων franchise στην Ελλάδα.
  • Τον Ιούλιο του 2016 η εταιρεία προχώρησε σε ένα δυναμικό άλμα εξωστρέφειας επεκτείνοντας το δίκτυό της στη Ρουμανία. Ξεκινώντας με το 1ο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο AFI PALACE COTROCENI στο Βουκουρέστι και συνεχίζοντας με το 2ο NOBACCO Shop στο εμπορικό κέντρο PARKLAKE, σχεδιάζει τη δημιουργία ενός ταχέως και δυναμικά αναπτυσσόμενου δικτύου καταστημάτων σε όλη τη Ρουμανία.
  • Το 2017 εγκαινιάζει 2 ακόμη NOBACCO Shops στη Ρουμανία, σε δημοφιλή εμπορικά κέντρα του Βουκουρεστίου, στο BANEASA & SUN PLAZA.

 

Η βαθιά γνώση για το προϊόν, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η ανάπτυξη μοναδικών συσκευών, οι εξατομικευμένες υπηρεσίες, ο σεβασμός στις ανάγκες των ατμιστών και οι συνεργασίες με τα Πανεπιστήμια για την πιστοποίηση των υγρών αναπλήρωσης, αποτελούν τα βασικά συστατικά επιτυχίας των καταστημάτων της NOBACCO, θεμελιακά στοιχεία που δεν διαφοροποιούν μόνο το δίκτυό της αλλά και το brand NOBACCO.

 

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email