ΑΒ Βασιλόπουλος – «Το δικό μας & δικό σου» AB SHOP&GO

 

Όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά! Η ΑΒ Βασιλόπουλος με franchise βρίσκεται παντού!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά 78 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά τροφίμων. 78 χρόνια που διαπνέονται από διαρκή εξέλιξη και καινοτομία. Με προσήλωση στην ποιότητα σε κάθε επίπεδο λειτουργίας της, η εταιρεία έχει ταυτιστεί στη συνείδηση τόσο των συνεργατών, όσο και των πελατών, με την αξιοπιστία. Με στόχο τη μεταφορά της ΑΒητικης εμπειρίας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, η αλυσίδα διευρύνεται μέσα από επιλεγμένες συνεργασίες. Σε αυτή την κατεύθυνση και με το franchise να κερδίζει καθημερινά έδαφος ως μια ευέλικτη επιχειρηματική λύση χαμηλού ρίσκου, η ΑΒ Βασιλόπουλος, από το 2004, έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising).

 

Η πρόταση της εταιρείας βασίζεται στη λειτουργία ευέλικτων καταστημάτων, που φέρουν το αναγνωρίσιμο σήμα της ΑΒ. Tο μοντέλο ΑΒ FOOD MARKET απευθύνεται στην περιφέρεια. Με οικείο περιβάλλον και σύγχρονο εξοπλισμό, διαθέτει χώρους πώλησης 300 τ.μ. – 600 τ.μ. και συνήθως 20-25 θέσεις στάθμευσης. Βρίσκεται σε πόλεις και κωμοπόλεις της ελληνικής περιφέρειας ή σε μεγάλα τουριστικά κέντρα. Το AB SHOP & GO αποτελεί την ΑΒητικη πρόταση για την πόλη και χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές ή σε σημεία μεγάλης συγκέντρωσης, όπως σταθμοί Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, χώροι εργασίας και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Πρόκειται για μικρά καταστήματα που έχουν ως στόχο να καλύψουν έκτακτες καθημερινές ανάγκες και αγορές εκτός του καθιερωμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων. Διαθέτει χώρους πώλησης 100-200 τ.μ.

 

Πρόσφατα η ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινίασε το πρόγραμμα «Το δικό μας & δικό σου». Σε αυτό το πλαίσιο, στηρίζει έμπρακτα τον υποψήφιο Franchisee ενός νέου καταστήματος AB Shop & Go, μέσω της αγοράς και διάθεσης του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού και προσφέροντας τη δυνατότητα αποπληρωμής σε διάστημα έως και 10 ετών. Με εγγύηση το ισχυρό όνομα, τη μακρόχρονη εμπειρία, τις σύγχρονες υποδομές και τις εδραιωμένες συνεργασίες με προμηθευτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η ΑΒ αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή τόσο για τους επιχειρηματίες του κλάδου όσο και για νέους. Η εταιρεία στέκεται στο πλευρό των franchisees, ώστε να αντεπεξέλθουν στο ρευστό οικονομικό περιβάλλον και ταυτόχρονα παρέχει συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση, από τα πρώτα στάδια δημιουργίας ή μετασχηματισμού του καταστήματος.

 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με τη στήριξη πρακτικών όπως το franchise, που προσφέρουν διεξόδους στο ελληνικό επιχειρείν, επιδιώκει να συμβάλλει στην πράξη στην τόνωση της εθνικής οικονομίας και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, για ένα καλύτερο αύριο για τις μελλοντικές γενιές.

 

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email