ΠΛΑΙΣΙΟ – Για μαθητές που φεύγουν μπροστά

 

Όταν ακούμε τη λέξη σχολείο, πού πάει το μυαλό μας; Ποιος είναι ο «ειδικός» που μπορεί να μας μιλήσει γι’ αυτό; Η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα δεν είναι άλλη από τα… παιδιά! Για το λόγο αυτό ρωτήσαμε τους «ειδικούς» και είδαμε το σχολείο μέσα από τα μάτια των παιδιών, που είναι και οι πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών spots του Πλαισίου!

 

 

Οι μικροί μαθητές περιγράφουν σχολικά προϊόντα με τον δικό τους χιουμοριστικό-παιδικό τρόπο, τις γκριμάτσες και τις σκέψεις τους! Η online επικοινωνία βασίστηκε σε αυτό το concept με banners στις κεντρικές σελίδες των κατηγοριών και την αποστολή newsletters με τις σχολικές προσφορές. Μοιράστηκαν κατάλογοι στα καταστήματα, πριν και κατά τη διάρκεια της καμπάνιας, με σχολικά είδη, tips για τη νέα σχολική χρονιά και με συμβουλές παιδοψυχολόγου, που κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σε βασικές απορίες που πάντα απασχολούν τους γονείς.

 

 

Τα καταστήματα έβαλαν τα σχολικά τους, με τους πωλητές να φοράνε μπλούζες της καμπάνιας, ενώ οι βιτρίνες και το εσωτερικό των καταστημάτων διακοσμήθηκαν με τους βασικούς χαρακτήρες των παιδιών που συμμετείχαν στα spots. Λεωφορεία σε πολλούς δρόμους της Αττικής και της επαρχίας ντύθηκαν με τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών. Σε μεγάλο βαθμό συνέβαλε και η μεγάλη ποικιλία σχολικών προϊόντων με εύρος τιμών που κάλυπτε κάθε budget. Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis, μοιράστηκαν 5.000 τσάντες και 2.500 γεύματα, χαρίζοντας αισιοδοξία για το μέλλον με ανταμοιβή -τι άλλο…- 5.000 διάπλατα παιδικά χαμόγελα!

 

 

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email