ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΒ Βασιλόπουλος: γιατί εδώ τα λέμε όλα όπως είναι!

 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά 78 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά τροφίμων. Σε αυτή τη διαδρομή, κάνει πράξη τις στρατηγικές της επιλογές με διαφάνεια και σεβασμό απέναντι στους καταναλωτές. Αξιοποιώντας, λοιπόν, όλα τα σύγχρονα κανάλια επικοινωνίας, ενημερώνει το κοινό τόσο για τις σημαντικές προωθητικές ενέργειες όσο και για πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει.

 

 

 

Στο πλαίσιο των καινοτόμων ενεργειών marketing, η εταιρεία το 2017 ξεκίνησε μια νέα διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «Γιατί εδώ;», μέσω της οποίας αποκαλύπτει τους λόγους που την ενθαρρύνουν να βρίσκεται στον τόπο εδώ και 78 χρόνια, ακολουθώντας σταθερά το ίδιο όραμα: να προσφέρει πάντα το καλύτερο. Για την ΑΒ Βασιλόπουλος μεγαλύτερη σημασία έχει η άποψη των άμεσα εμπλεκόμενων με την εταιρεία.

 

 

Έτσι, η νέα καμπάνια αναδεικνύει μέσα από αληθινές μαρτυρίες, testimonials, τους ισχυρούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των παραγωγών και των προμηθευτών της εταιρείας με την ΑΒ, στη διάρκεια της μακροχρόνιας συνεργασίας τους. Παράλληλα, αποκαλύπτονται οι λόγοι για τους οποίους η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει στην ελληνική γη, στους ανθρώπους της και στις νέες γενιές.

 

 

Συνδυαστικά των τηλεοπτικών spots, η καμπάνια συμπληρώνεται από radio spots, με αναφορές στις μαρτυρίες των stakeholders, ενώ στο δίκτυο των ΑΒητικών καταστημάτων, τοποθετήθηκαν τα αντίστοιχα visuals. Στο ίδιο concept κινήθηκε και η outdoor campaign, με αφίσες που απεικονίζουν τους ανθρώπους που εμφανίζονται στο τηλεοπτικό, συμβάλλοντας έτσι στην ολοκληρωμένη επικοινωνία του κεντρικού μας μηνύματος. Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με σεβασμό στην ελληνική κοινωνία, που έχει αγκαλιάσει την εταιρεία εδώ και 78 χρόνια, επενδύει στην ενημέρωση του κοινού με αξιοπιστία και διαφάνεια.

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email