Όλα τα δώρα είναι εδώ

Με όραμά μας «κάθε πελάτης να φεύγει με μια σακούλα Public και ένα χαμόγελο», πραγματοποιήσαμε μια εντυπωσιακή megabrand καμπάνια με όχημα το παραμύθι «Καρυοθραύστης»_Το παραμύθι γίνεται πραγματικότητα, οι ήρωες ζωντανεύουν και ετοιμάζουν δώρα για όλους. Οι Καρυοθραύστες και η μαγεία τους μεταφέρονται στα καταστήματα και μαζί με carousel, στολίδια, αρώματα, μουσική  ταξιδεύουν τους επισκέπτες στη μαγεία των Χριστουγέννων! Η μαγευτική Public εμπειρία ξεκινάει πριν από την επίσκεψη στα καταστήματα (ATL επικοινωνία), κορυφώνεται στα touch points, επεκτείνεται σε κάθε επικοινωνία με τον πελάτη. Αξιοποίησαμε την σημαντική εμπορικά περίοδο των Χριστουγέννων και ενισχύσαμε τη θέση μας ως ο «απόλυτος προορισμός για δώρα».

Η αγορά του κατάλληλου δώρου για τους αγαπημένους μας αποτελεί μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και προσπάθεια και πιθανώς χρειάζεται να επισκεφτούμε πολλά καταστήματα για να βρούμε δώρα για όλους. Τα Public κάνουν αυτή τη διαδικασία μια ευχάριστη, μοναδική εμπειρία συγκεντρώνοντας χιλιάδες επιλογές δώρων για όλες τις προτιμήσεις σε ένα προορισμό.

Από τις έρευνες που διεξάγουμε για το brand διαφαίνεται ότι ο κύριος λόγος που επισκέπτεται ο καταναλωτής τα Public, είναι η μοναδική εμπειρία που αποκομίζει από την επίσκεψη του.

 

Ως εκ τούτου στο επίκεντρο της στρατηγικής των Public είναι να προσφέρει στον επισκέπτη μοναδικές εμπειρίες κάθε μέρα. Τα Χριστούγεννα αποτέλεσαν την αφορμή για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πλάνου επικοινωνίας που θα προσέφερε στο κοινό μας για μια ακόμη φορά μοναδικές εμπειρίες.

Η ιδέα ήταν να συνδέσουμε άρρηκτα τη μαγεία των Χριστουγέννων με τον κόσμο του Public, δημιουργώντας να μια εντυπωσιακή, παραμυθένια καμπάνια όπου τα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα μέσα στα καταστήματα Public.

Τα Public προσφέρουν στον πελάτη μια μεγάλη ποικιλία από χριστουγεννιάτικα δώρα, σ’ ένα περιβάλλον μαγικό, ταιριαστό στο πνεύμα της περιόδου. Βιβλία, προϊόντα τεχνολογίας, αξεσουάρ, παιδικά παιχνίδια, premium stationery, games & collectibles αλλά και εποχιακά προϊόντα για κάθε ηλικία και σε μεγάλο εύρος τιμών. Και όλα σ’ ένα περιβάλλον όπου παράλληλα συμβαίνουν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για όλη την οικογένεια. Το δώρο βρίσκεται στο κέντρο της ελληνικής κουλτούρας και τα Χριστούγεννα αποτελούν την κατεξοχήν περίοδο προσφοράς δώρων. Τα Public έχουν το κατάλληλο δώρο για όλους!

Η καμπάνια στην τηλεόραση

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email