ΠΡΥΤΑΝΕΙΟΝ GOLD

Το Πρυτανείον Gold ξεκίνησε να λειτουργεί το 2008, στο χώρο του βραβευμένου εμπορικού κέντρου Golden Hall.
Το Πρυτανείον Gold είναι συνδυασμός ενός πολυτελούς χώρου και μιας ευφάνταστης μεσογειακής κουζίνας. Τα ηνία της κουζίνας επιμελείται ο βραβευμένος σεφ Γιώργος Ιωάννου, με σπουδές στην Αθήνα και στο Παρίσι. Η ανανεωμένη κουζίνα χρησιμοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές που προάγουν την ποιότητα και την υγιεινή διατροφή, σε συνδυασμό με μια καλλιτεχνική νότα που διέπει την παρουσίαση των πιάτων.
Οι «New York Times» έχουν αναφερθεί στο παρελθόν στο εστιατόριό μας, καθώς και άλλες πηγές του έντυπου Τύπου.

Η κουζίνα είναι καθαρά μεσογειακή με δημιουργικό χαρακτήρα, ενσωματώνοντας ό,τι καινούργιο παρουσιάζεται με σύγχρονες τεχνικές.
Οι must επιλογές του καταλόγου είναι σίγουρα οι ταλιατέλες με κρέμα τρούφας και μανιτάρι πορτσίνι, το φιλέτο μυλοκόπι σε κρούστα τσορίθο, ενώ για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής προσφέρουμε στήθος κοτόπουλο sous vide με ριζότο τριών δημητριακών σε σάλτσα πράσινων σπαραγγιών και φρέσκια τρούφα Ευρυτανίας.

Ένα προτεινόμενο ιδανικό μενού ξεκινά με έναν σπιτικά καπνισμένο σολομό σε μελιτζανοσαλάτα – κρέμα αγριοράπανου και υγρό λεμόνι, συνεχίζει με την επιλογή ενός φιλέτου μόσχου με ζεστό αφρό παρμεζάνας, μανιτάρι Serrano και πουρέ περουβιανής πατάτας για κυρίως και κλείνει επιλέγοντας ένα σπιτικό cheesecake με φρέσκιες φράουλες και σιρόπι φράουλας.
Όσον αφορά την κάβα, έχει δημιουργηθεί μια ολοκαίνουργια λίστα κρασιών προσαρμοσμένη απόλυτα στο μενού, κατά κύριο λόγο από  Έλληνες παραγωγούς και επιλεγμένες ετικέτες από το εξωτερικό, για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Επίσης είναι σημαντικό να αναφέρουμε και τις δραστηριότητές μας στα social media.Τόσο στο facebook όσο και στο instagram  οι “ followers “ ,μας ακολουθούν πιστά όλα αυτά τα χρόνια και έχουν δημιουργήσει αυξημένη απήχηση στις σελίδες μας τόσο με τα like τους όσο και με τα σχόλια τους.

Tο Πρυτανείον Gold μπορεί να καλύψει κάθε επισκέπτη -από πολυάριθμα επαγγελματικά meeting μέχρι οικογενειακά και ρομαντικά δείπνα- με απλές επιλογές μέχρι σύγχρονες γαστρονομικές δημιουργίες και προσαρμοσμένες τιμές στα δεδομένα της εποχής.
Το Πρυτανείον Gold στο βραβευμένο ως καλύτερο εμπορικό κέντρο της Ευρώπης Golden Hall χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια, παντρεύοντας το μοντέρνο με το κλασικό, σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον. Σε χρυσόμαυρες αποχρώσεις με μοναδικά κομμάτια, όπως ο επιβλητικός Μarcel Wonders πολυέλαιος και οι Philippe Starck καθρέφτες. Οπωσδήποτε άξια αναφοράς είναι η άψογη εξυπηρέτηση με το ευχάριστο και εξειδικευμένο προσωπικό του.
Το άρτια εκπαιδευμένο team της κουζίνας προσφέρει υψηλά επίπεδα γαστρονομίας, με αυστηρά επιλεγμένα προϊόντα από τοπικούς  Έλληνες παραγωγούς και άριστη εξυπηρέτηση.

Τέλος, οι προσιτές τιμές είναι ανάλογα προσαρμοσμένες στην εποχή μας.

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email