WIND

 

Διαδραστικές οθόνες καταστημάτων

 

Τα νέα καταστήματα WIND αποτελούν το μεγαλύτερο πρεσβευτή της νέας εικόνας της εταιρείας στα μάτια χιλιάδων καταναλωτών που τα επισκέπτονται καθημερινά.

Η τεχνολογική υπεροχή και η δημιουργικότητα συναντιούνται σε ένα Retail χώρο υψηλής αισθητικής, 100% ψηφιακό, που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία τεχνολογίας και εξυπηρέτησης στους επισκέπτες μας.

Τα καταστήματα WIND προσφέρουν το πιο Interactive και αποτελεσματικό μέσο προώθησης της πλήρης γκάμας προϊόντων που προσφέρονται σε Retail κατάστημα στην Ελλάδα. Με γνώμονα το τεχνολογικό background της εταιρείας και τα πρωτοποριακά εργαλεία που διαθέτουν τα νέα καταστήματα, δημιουργήθηκε μια μοναδική, καινοτόμα, για τα ελληνικά δεδομένα, διαδραστική πλατφόρμα, που στόχο έχει την ανάδειξη της μεγάλης γκάμας προϊόντων, την υποστήριξη των προωθητικών ενεργειών στα καταστήματα και την ευκαιρία που δίνεται στον πελάτη να ανακαλύψει μόνος του αυτό που του ταιριάζει.

Η διαδραστική πλατφόρμα ονομάζεται Interactive POS Wall και τη διαθέτουν όλα τα ανακαινισμένα καταστήματα WIND ανά την Ελλάδα. Κάθε κατάστημα περιλαμβάνει από 4 έως 2 ψηφιακές διαδραστικές οθόνες (ανάλογα με το μέγεθος του καταστήματος), κάθε οθόνη είναι μεγέθους 55’’ για απόλυτη θέαση και βρίσκονται τοποθετημένες σε ειδικά panels, που ευνοούν την βέλτιστη εμπειρία χρήσης. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή τεχνολογική εφαρμογή που πρώτη η WIND χρησιμοποιεί στην Ελλάδα, αναβαθμίζοντας τις μεθόδους πώλησης στην Retail αγορά.

 

Περιεχόμενο οθονών

Επενδύοντας στον πυλώνα της εξέλιξης, διαμορφώθηκε το digital περιεχόμενο του portfolio της WIND, προσφέροντας στον πελάτη έναν γρήγορο, εύκολο και καινοτόμο τρόπο για να βρει μόνος του το προϊόν ή την υπηρεσία που του ταιριάζει, να το συγκρίνει με άλλα προϊόντα και να καταλήξει στην καλύτερη λύση για αυτόν.

Προϊόντα υπηρεσίας που ο πελάτης μπορεί να δει, να συγκρίνει και να συνδυάσει με άλλα προϊόντα είναι:

–                 Προϊόντα Σταθερής & Internet

–                 Προϊόντα Καρτοκινητής

–                 Προϊόντα Κινητής

Δίνεται, επίσης, η δυνατότητα να βρει προσωποποιημένα προϊόντα, που ταιριάζουν μόνο για αυτόν, συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία του.

Συσκευές που μπορεί ο πελάτης να δει, να συγκρίνει με άλλα προϊόντα και να συνδυάσει με άλλα προϊόντα υπηρεσίας.

Η περιήγηση στην εφαρμογή είναι τόσο απλή που ο επισκέπτης μπορεί εύκολα και γρήγορα μόνος του, αλλά και με τη βοήθεια του προσωπικού, να ζήσει τη νέα εμπειρία που του προσφέρει το κατάστημα. Κατά την τελική επιλογή του επισκέπτη υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης της εξατομικευμένης πρότασης, καθώς επίσης και αποστολή αυτής, στο προσωπικό email του επισκέπτη, για να την αξιολογήσει χωρίς την πίεση του χρόνου. Το εργαλείο αυτό αποτελεί το μοναδικό μέσο προβολής των διαθέσιμων προϊόντων και υπηρεσιών μας, μιας και υποστηρίζει πλήρως τον απόλυτο digital & paperless χαρακτήρα των καταστημάτων.

 

Είναι ακόμα περισσότερα!

Οι διαδραστικές οθόνες δεν είναι μόνο παρουσίαση και εξερεύνηση αναγκών, αλλά και επιβράβευση τόσο των πελατών μας όσο και όλων των επισκεπτών των καταστημάτων WIND. Για το λόγο αυτό, διαμορφώθηκε το 1ο διαδραστικό promotional παιχνίδι “WIND Play & Win” στα καταστήματα WIND. Η ενέργεια δανείζεται τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία των γνωστών και αγαπημένων ηλεκτρονικών παιχνιδιών όπως: Διάδραση – Ενθουσιασμός – Κίνητρο – Ανταμοιβή και τα μεταφέρει με ευρηματικό τρόπο σε μια ειδική εφαρμογή, προκειμένου να προσελκύσει με τον πιο εντυπωσιακό και ευχάριστο τρόπο τους επισκέπτες στα καταστήματα. Οι τακτικές «Gamification» αποφέρουν σημαντικά και άκρως αποδοτικά αποτελέσματα, καθώς με τη σωστή χρήση μας έχει επιτρέπει να μετατρέψουμε τους επισκέπτες σε πελάτες και τους πελάτες σε ambassadors.

Το “WIND Play & Win” διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά:

–                 Βασίζεται σε απλή και εύκολη δράση εκ μέρους του χρήση

–                 Διαρκεί πολύ λίγο και δεν απαιτεί απαραίτητα τη συμμετοχή του προσωπικού

–                 Είναι ευέλικτο σε θεματικές ή άλλες αλλαγές

–                 Εντυπωσιάζει με τα γραφικά και την κίνηση των εικαστικών

 

Το παιχνίδι που φιλοξενήθηκε στις διαδραστικές οθόνες αποτελεί μια πρωτοποριακή διαδραστική εφαρμογή (promo παιχνίδι) υποστήριξης προωθητικών ενεργειών στo τελικό σημείο πώλησης που υπάρχουν αποκλειστικά στα καταστήματα WIND.

 

Art Design

Πρόκειται για μια τεράστια στρατηγική επένδυση, από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στη λιανική αγορά, για την οποία χρειάστηκε περίπου 1 χρόνος συνεργασίας με την Allen International, το No 1 σχεδιαστικό γραφείο retail καταστημάτων στον κόσμο.

Ο αρχικός σχεδιασμός του νέου καταστήματος περιστρέφεται γύρω από τον επισκέπτη και δυνητικό μας πελάτη, το κατάστημα χωρίζεται νοητά σε διαφορετικές ζώνες, κάθε γωνιά του καταστήματος αποτελεί και μια νέα εμπειρία εξυπηρέτησης, φιλοξενίας, αισθητικής και τεχνολογίας.

Ο ειδικός χώρος που φιλοξενούνται οι διαδραστικές οθόνες είναι πλήρως εναρμονισμένος με το υπόλοιπο χώρο του καταστήματος, καθώς επίσης είναι πάντα updated σε εικαστικό επίπεδο με την εταιρική ταυτότητα της WIND.

 

Αποτελεσματικότητα του προγράμματος / δράσης

  • 310.000 συμμετοχές στο διαδραστικό παιχνίδι καθόλη τη διάρκεια του έτους 2017
  • 75% Θετική αξιολόγηση των επισκεπτών των καταστημάτων WIND ως «εξαιρετική εμπειρία επίσκεψης» (πηγή Kantar TNS Jan-Sep17)
  • +20% Αύξηση εισερχόμενων επισκεπτών (walk-in) (vs 2016)
  • +20% Αύξηση συμμετοχών στο παιχνίδι PLAY & WIN (vs 2016)

 

Τα νέα καταστήματα WIND αποδεικνύουν στην πράξη τη στόχευση της εταιρείας στην καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και τη φιλική εξυπηρέτηση, προσφέροντας καθημερινά σε όλους τους επισκέπτες ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας στην καλύτερη πάντα τιμή.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, το νέο μοντέλο καταστημάτων έχει ήδη αναγνωριστεί τόσο από τους καταναλωτές όσο και από την ίδια την αγορά, καθώς έχει ήδη αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις στο χώρο του Retail και των Πωλήσεων.

 

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email