Στο Πλαίσιο είμαστε λίγο Tech Freaks

Η καμπάνια «στο Πλαίσιο είμαστε λίγο Τech Freaks»  με πρωταγωνιστές τους τρελαμένους με την τεχνολογία ήρωες, δημιουργήθηκε με στόχο να μετατρέψει την εικόνα του Πλαισίου από μάρκα για «γνώστες»  πληροφορικής, σε μια φιλική για τον πελάτη μάρκα που διαθέτει όμως βαθιά αγάπη και γνώση για την τεχνολογία. Παράλληλα, το Πλαίσιο χρειαζόταν και ένα όχημα επικοινωνίας για τις εμπορικές προσφορές που να ξεχωρίζει μέσα στο τηλεοπτικό clutter, να είναι ευέλικτο και να αγκαλιάζει όλη τη γκάμα προϊόντων.

Για να καλύψει αποτελεσματικά και τους δύο στρατηγικούς στόχους, η TENFOUR δημιούργησε την καμπάνια με υπογραφή «στο Πλαίσιο είμαστε λίγο Τech Freaks»  και τις φιγούρες Tech Freaks που εκπροσωπούν τους ανθρώπους του πλαισίου και την ειδικότητά τους: ο Elvis για κινητά και tablets , ο Steve για αξεσουάρ και gadgets, η Ledy για τηλεοράσεις, o Bill για laptop, desktop και service και η Palette για τα είδη χαρτοπωλείου και έπιπλα γραφείου. Όλοι μαζί συνθέτουν την ομάδα των τρελαμένων με την τεχνολογία, αλλά αξιαγάπητων “geeks”,  που όχι μόνο διαθέτουν βαθιά γνώση του αντικειμένου ώστε να μπορούν να καθοδηγήσουν τον καταναλωτή να επιλέξει σωστά και να επωφεληθεί από την αξιοπιστία των προϊόντων και του σέρβις, αλλά και τις καλύτερες εμπορικές προσφορές.

Η καμπάνια των Τech Freaks λειτούργησε τόσο σε online όσο και σε offline περιβάλλον. Επίσης, οι χαρακτήρες αξιοποιήθηκαν στα καταστήματα (POP, μασκότ, events) αλλά και σε επίπεδο merchandising (συσκευασίες, προϊόντα κτλ).

Η καμπάνια στην τηλεόραση
Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email