Παγκόσμια Ημέρα Καφέ 01/10/2016

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, 01/10/2016, ο Γρηγόρης διοργάνωσε μία μεγάλη social έρευνα για τη συνήθεια που έγινε λατρεία, τον καφέ του Γρηγόρη. Για τους καταναλωτές ο καφές του Γρηγόρη είναι η προέκταση του χεριού τους κάθε πρωί, είναι συνδεδεμένος με τον  τρόπο που ξυπνάνε, χαλαρώνουν και κάνουν διάλειμμα. Για αυτό το λόγο την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, γιόρτασε με τους αγαπημένους του, με τους facebook φίλους του.

Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, έγινε Εβδομάδα Καφέ, και κάθε ημέρα στη σελίδα του Γρηγόρη στο Facebook ανέβαινε ένα βίντεο που προέβαλε την ποιότητα του καφέ του Γρηγόρη, ζητώντας παράλληλα από τους φίλους του να μιλήσουν για τις δικές τους συνήθειες ώστε να συγκεντρωθούν οι απαντήσεις για τα αποτελέσματα της έρευνας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας επικοινωνήθηκαν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ με ένα  infographic video. Το infographic στάλθηκε και σε δημοσιογράφους και δημοσιεύθηκε σε δημοφιλή online μέσα δημιουργώντας after publicity της ενέργειας για τον καφέ του Γρηγόρη.

Ο Γρηγόρης επιβράβευσε τους συμμετέχοντες, προσφέροντας σε 100 τυχερούς δώρο τον αγαπημένο τους καφέ για μία εβδομάδα. Τα αποτελέσματα της ενέργειας ήταν εντυπωσιακά:

  • Δημιουργήθηκε user generated content για τον καφέ του Γρηγόρη από χιλιάδες χρήστες.
  • Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα η ενέργεια απέκτησε 10.994 engaged users.
  • Tο reach των video posts ξεπέρασε τους 925.000 χρήστες

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email