Το ArGOODaki των Goody’s Burger House μοιράζει αγάπη στους μαθητές με προβλήματα όρασης!

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House τα φετινά Χριστούγεννα υποστηρίζει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες όλων των μαθητών της χώρας με προβλήματα όρασης. O πλέον αναγνωρισμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς, συνεχίζει την εκστρατεία της έμπρακτης προσφοράς και αγάπης για 15η χρονιά.

Η δράση της φετινής εκστρατείας αγάπης του ArGOODaki φιλοδοξεί να διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητα των μαθητών με προβλήματα όρασης. Στόχος είναι να καλυφθούν οι ανάγκες για 3D εξοπλισμό, καθώς η μάθηση μέσω της αφής είναι ένας από τους πιο  αποτελεσματικούς τρόπους εκπαίδευσης. Έτσι, το  ΑrGOODaki, επιδιώκει να διαθέσει όλο τον τεχνολογικό εξοπλισμό και  τα απαραίτητα αναλώσιμα υλικά, στο Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας Κ.Ε.Α.Τ και στο 6ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Θεσσαλονίκης, μέσω των οποίων εξυπηρετούνται όλες οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου φοιτούν μαθητές μη ή μερικώς βλέποντες.

Για μια ακόμα χρονιά, το ArGOODaki έχει στο πλευρό του χιλιάδες καταναλωτές που συμμετέχουν ενεργά βοηθώντας παιδιά που έχουν ανάγκη. Το ArGOODaki, από το 2002 έως σήμερα έχει βοηθήσει έμπρακτα περισσότερα από 15.000 παιδιά και έχει διαθέσει περισσότερα από 4.000.000 ευρώ σε κοινωφελείς δράσεις.

Στη φετινή εκστρατεία αγάπης μοιράζουμε αγάπη με δύο τρόπους:

  • με κάθε γεύμα ArGOODaki, επιλέγουμε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά συλλεκτικά αντικείμενα: το αγαπημένο μας αρκουδάκι, backpacks για μικρούς και μεγάλους, ένα notebook ή μια θήκη για tablet και συνεισφέρουμε ουσιαστικά σε αυτό το σημαντικό έργο
  • επικοινωνώντας τα συναισθήματα και τη διάθεσή μας με τα emojis που δημιουργήθηκαν ειδικά για το ArGOODaki, με σκοπό να μοιράσουν το μήνυμα της αγάπης. H εφαρμογή ArGOODaki emojis είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store (http://itunes.apple.com/app/id1156189377 & το Google Play Store (https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.goodies.argoodakiemojis)

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email