Εστιατόριο & Café ΙΚΕΑ

7Καθώς κάθε επισκέπτης έχει διαφορετικές ανάγκες, η ΙΚΕΑ προχώρησε στην ανανέωση του χώρου του Εστιατορίου & Café ΙΚΕΑ  στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, δημιουργώντας ένα σύγχρονο, ευχάριστο, περιβάλλον όπου όλοι θα βρουν τη θέση που προτιμούν και θα κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις αγορές τους!

Ο χώρος του Εστιατορίου ΙΚΕΑ είναι ενιαίος με μικρά, χαμηλά χωρίσματα, που δεν εμποδίζουν τη γενική θέα και επιτρέπουν στο φυσικό φως να περάσει στο χώρο. Παράλληλα έχει δημιουργηθεί χώρος ειδικά για οικογένειες με μικρά παιδιά. Εκεί υπάρχει ένας μικρός «παιδότοπος» παιδικά καρεκλάκια καθώς και παροχές για το ζέσταμα φαγητού. Για όσους επιθυμούν να «τσιμπήσουν» κάτι γρήγορα, υπάρχουν ψηλά τραπέζια και σκαμπό, ενώ όσοι αποφασίσουν να χαλαρώσουν, μπορούν να το κάνουν στο χώρο με τους άνετους καναπέδες, διαβάζοντας την εφημερίδα τους. Ακόμα, όσοι θελήσουν μπορούν να «συνδεθούν» με το δωρεάν wi-fi που υπάρχει στο χώρο αλλά και να φορτίσουν τις συσκευές τους στις θέσεις που έχουν δημιουργηθεί στις ειδικές γωνιές.

Ο χώρος των ΙΚΕΑ CAFÉ & Bistro, ανανεώθηκε με βάση την ίδια φιλοσοφία και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το … «κλασικό» hot dog ή παγωτό ΙΚΕΑ, αλλά και ποικιλία καφέδων με πιστοποίηση UTZ, από έμπειρο προσωπικό, σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον ΙΚΕΑ.

Το Εστιατόριο & Café IKEA, στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, εξυπηρετεί κατά μέσο όρο ετησίως πάνω από 800.000 επισκέπτες και σερβίρει πάνω από  15.000 παιδικά πιάτα!
Αντίστοιχα στο χώρο του ΙΚΕΑ CAFÉ, καταναλώνονται κατά μέσο όρο ετησίως, πάνω από 200.000 παγωτά!

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email