ΠΛΑΙΣΙΟ – www.plaisio.gr

 

www.plaisio.gr

 

Έχοντας ως βάση τη σωστή και ολοκληρωμένη πληροφόρηση των επισκεπτών του, το site plaisio.gr είναι ένα πλήρες, σύγχρονο και εύχρηστο e-shop προϊόντων τεχνολογίας και άλλων κατηγοριών, αναδιαμορφωμένο και ανανεωμένο μέσα στο 2016. Η ιστοσελίδα είναι ειδικά κατασκευασμένη με Responsive / Adaptive design, που σημαίνει ότι προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιοδήποτε περιβάλλον όπως tablet, smartphone, laptop κ.λπ., απογειώνοντας την εμπειρία των επισκεπτών της ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης και το λειτουργικό σύστημα της συσκευής τους. Η αναζήτηση των προϊόντων διευκολύνεται μέσα από τις κατηγορίες και μία σειρά από φίλτρα που περιορίζουν το εύρος των προϊόντων.

 

Ταυτόχρονα, με τη χρήση του εργαλείου “Personalized Recommendations” της RichRelevance, εμφανίζονται προσωποποιημένα προτεινόμενα προϊόντα βάσει των αναγκών του πελάτη, για να τον διευκολύνουν να βρει αυτό που ψάχνει χωρίς να χάνει χρόνο σε ατελείωτες αναζητήσεις.

 

 

Το BTO (Build To Order) είναι το απόλυτο εργαλείο για να φτιάξει ο πελάτης μόνος του το PC του όπως ακριβώς το θέλει! Πέρα από τη μεγάλη γκάμα έτοιμων συστημάτων που βρίσκονται στο plaisio.gr, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να «χτίσει» τον υπολογιστή του με τα εξαρτήματα που επιθυμεί χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες. Η πλατφόρμα BTO οδηγεί το χρήστη βήμα βήμα στη σύνθεση του υπολογιστή του, ενώ η δομή της είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην παραλειφθεί κανένα εξάρτημα, εκτός αν είναι επιλογή του χρήστη.

 

 

Κουτιά, μητρικές, επεξεργαστές, μνήμες, κάρτες γραφικών, προγράμματα και περιφερειακά -ό,τι μπορεί να χρειαστεί κάποιος για το PC του- το βρίσκει σε χρόνο ρεκόρ. Και ο υπολογιστής φτάνει στα χέρια του έτοιμος για χρήση την επόμενη ημέρα.

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email