ΓΡΗΓΟΡΗΣ – www.gregorys.gr

 

www.gregorys.gr

 

Ο Γρηγόρης ανέπτυξε τη νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας e-order, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν τον καφέ, τα ροφήματα και τις αγαπημένες τους γεύσεις, με ένα κλικ στο www.gregorys.gr. Από τις 12/7/2017 και μετά, όταν δηλαδή έγινε το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας, οι επισκέπτες του www.gregorys.gr κάνοντας εγγραφή είτε μέσω email είτε μέσω Facebook profile, αποκτούν λογαριασμό και πραγματοποιούν την παραγγελία τους εύκολα και γρήγορα, επιλέγοντας τα προϊόντα που επιθυμούν, από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τους.

 

Στο ανανεωμένο site μπορεί κανείς να δει όλες τις γεύσεις και τα ροφήματα του Γρηγόρη και να προχωρήσει σε άμεση παραγγελία, η οποία στη συνέχεια παραδίδεται μέσω delivery στη διεύθυνση που έχει καταχωρήσει ο χρήστης. Στόχος του Γρηγόρη είναι να προσφέρει στους καταναλωτές ένα online ordering shop το οποίο θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες τους, επιτρέποντάς τους να πραγματοποιούν online παραγγελίες με ευκολία και ταχύτητα από όλες τις συσκευές. Παράλληλα, ο Γρηγόρης λάνσαρε στις 16/10/2017 το Gregorys app μέσω App store και Google play.

 

 

Η εφαρμογή συμπληρώνει το σύστημα ηλεκτρονικών παραγγελιών της εταιρείας, φέρνει την προσωπική σφραγίδα «Γρηγόρης» και προεκτείνει τη λειτουργικότητα του e-Order website σε κινητές συσκευές. Με υψηλή απόδοση και αξιοπιστία, το app βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το website, προσφέροντας στους χρήστες μία ενιαία και άκρως αναβαθμισμένη εμπειρία σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια.

 

Η συνολική εμπειρία στο κατάστημα μεταφέρεται πλέον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον digital κόσμο ώστε πλέον ο κάθε πελάτης να έχει τον Γρηγόρη μαζί του, όπου και αν βρίσκεται. Στο γραφείο, στο σπίτι, στο δρόμο, παντού!

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email