ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ – www.kritikos-easy.gr

 

www.kritikos-easy.gr

 

Το www.kritikos-easy.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα super market της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Βασική φιλοσοφία της πλατφόρμας σχεδίασης ήταν η απλότητα στη διαδικασία παραγγελίας, συνδυάζοντάς την με άριστη εξυπηρέτηση σε κάθε στάδιο μέχρι την τελική παράδοση της παραγγελίας. Με ένα εξαιρετικά φιλικό user experience, ο κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να βρει γρήγορα αυτό που ψάχνει, να έχει διαθέσιμες τις πληροφορίες που χρειάζεται και να ολοκληρώνει ταχύτατα την παραγγελία του. Έχει αφαιρεθεί κάθε τι περιττό και έχουν κρατηθεί τα ουσιώδη, χωρίς αυτό να περιορίζει κάθε πληροφορία που θα ενδιέφερε τον πελάτη που επιλέγει το www.kritikos-sm.gr για να κάνει τις αγορές του. Ο πελάτης, με μια ματιά στην πρώτη σελίδα, μπορεί να βρει ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να κάνει εύκολα την παραγγελία του.

 

Πάνω από 10.000 προϊόντα στον κατάλογο επιλογής και 1.000 περίπου προσφορές κάθε μέρα είναι διαθέσιμα, για να καλύψουν ακόμη και την πιο απαιτητική ανάγκη. Οι τιμές και οι προσφορές είναι οι ίδιες που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα φυσικό κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Επιπλέον, ο πελάτης έχει δικαίωμα χρήσης των loyalties που παρέχει η αλυσίδα, με δικαίωμα να συγκεντρώνει, αλλά και να εξαργυρώνει τους πόντους του μέσα από το πρόγραμμα πιστότητας πελατών που εφαρμόζει η ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

 

 

Τυριά Κοπής, Φρέσκο Κρέας, Αλλαντικά και Μαναβική είναι διαθέσιμα για τους πελάτες με έξυπνους τρόπους παραγγελίας, ώστε ο πελάτης να έχει τη δυνατότητα να τα προμηθευτεί όπως θα τα αγόραζε από το φυσικό κατάστημα. Ακόμη, ο πελάτης μπορεί να βλέπει σε πραγματικό χρόνο τους πόντους της κάρτας του Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ, να ενημερώνει τα στοιχεία του, αλλά και να προσθέτει πολλαπλές διευθύνσεις παράδοσης για τις παραγγελίες του. Το www.kritikos-easy.gr είναι η πιο εύκολη, η πιο πλήρης και η πιο φιλική στο χρήστη πλατφόρμα e-shop super market, που σε συνδυασμό με τη μακρόχρονη εμπειρία της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών, αποτελεί την πιο έξυπνη επιλογή στο online super market.

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email