WIND – Σίκινος

 

Στη WIND πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι εταιρείες οφείλουν να ενσωματώνουν στην καθημερινή τους επιχειρηματική δράση μια πολύπλευρη στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας, η οποία απευθύνεται τόσο στους ανθρώπους ως αυτόνομες μονάδες, όσο και ευρύτερα στην κοινωνία ως σύνολο. Και αυτήν την πεποίθηση την κάνουμε πράξη. Στο πυρήνα μιας τέτοιας στοχοθέτησης πιστεύουμε ότι η στρατηγική μας και η ευρύτερη πολιτική μας προσδιορίζονται με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη, η οποία ξεδιπλώνεται σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας: από τα καταστήματά μας μέχρι το σχεδιασμό των προϊόντων και των υπηρεσιών, αλλά και την τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

Οι επενδύσεις των τελευταίων ετών σε νέες τεχνολογίες και υποδομές έχουν οδηγήσει σε μια απίστευτα βελτιωμένη εμπειρία Δικτύου WIND από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα! Αυτή η μοναδική εμπειρία έδωσε το έναυσμα στην εταιρεία να προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα, «υιοθετώντας» τηλεπικοινωνιακά το νησί της Σικίνου, μέσα από μια δωρεά σε υπηρεσίες επικοινωνίας και προϊόντα προς όλους τους κατοίκους της, μια δωρεά που αντανακλά την πραγματική ουσία της Εταιρικής Υπευθυνότητας, έχοντας ως βασικό στόχο να αναδείξει την αξία της ισότιμης πρόσβασης όλων των Ελλήνων στο αγαθό της επικοινωνίας. Ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχουν φυσικά καταστήματα WIND, όπως στη Σίκινο, όλοι εμείς οι άνθρωποι της WIND δημιουργήσαμε τις συνθήκες ώστε να προσφέρουμε τη μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης και επικοινωνίας που βιώνουν οι καταναλωτές στα 200 και πλέον καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα, ώστε οι κάτοικοι ενός «απομονωμένου» νησιού των Κυκλάδων να αποκτήσουν απρόσκοπτη επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο μέσω σύγχρονων τεχνολογιών κινητής τηλεφωνίας.

 

Η Σίκινος ήταν ο δεύτερος σταθμός του προγράμματος τηλεπικοινωνιακής υιοθεσίας με τίτλο «Ερχόμαστε κοντά», μετά την Ανάφη, το 2015-2016. Ιδιαίτεροι σταθμοί και οι δύο.  Όχι μόνο γιατί ο χειμώνας στα ελληνικά νησιά είναι δύσκολος. Και γίνεται ακόμα πιο δύσκολος στην άγονη γραμμή, όπου το πλοίο πιάνει λιμάνι μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Αλλά γιατί μόνο τότε μπορεί κανείς να βιώσει τη βαθιά ανάγκη των κατοίκων του νησιού για επικοινωνία.

 

Σίκινος:

Διακόσιοι μόνιμοι κάτοικοι. Ένα νησί με άγονη γοητεία και αύρα σχεδόν μαγική. Ένας τόπος που αγάπησε πολύ ο ποιητής μας Οδυσσέας Ελύτης. Ένα βήμα πιο κοντά στον άνθρωπο που έχουμε μέσα μας. Η δωρεά αφορούσε προσφορά δωρεάν υπηρεσιών επικοινωνίας για ένα χρόνο, αλλά και handsets σε όλους τους μόνιμους κατοίκους, ενώ οι μαθητές του νησιού εξοπλίστηκαν με φορητούς υπολογιστές και με δωρεάν χρήση Mobile Internet, ώστε να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του 4G για την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία τους.

Οι Σικινιώτες βρέθηκαν στον πυρήνα της καθημερινής προσπάθειας των ανθρώπων της WIND που επισκέφθηκαν στην καρδιά του χειμώνα το νησί υλοποιώντας διά ζώσης το έργο. Με αυτό τον βιωματικό τρόπο η προσέγγιση του πελάτη και η άμεση εξυπηρέτησή του εξακοντίστηκε σε επίπεδα πρωτόγνωρα. Ειδικά η ομάδα «Tech experts» των καταστημάτων WIND παρέμεινε στο νησί για 2 εβδομάδες, αναλαμβάνοντας το έργο της εξοικείωσης των κατοίκων -ακόμα και των γηραιότερων – με τις νέες τεχνολογίες. Η αμφίδρομη επικοινωνία με τους κατοίκους της Σικίνου που αναπτύχθηκε συντηρείται μέχρι και σήμερα με τους ανθρώπους της WIND.

Ως ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών αλλα και retailers στην Ελλάδα, η WIND επιβεβαίωσε με τη δωρεά αυτή ότι η βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη αποτελεί στοιχείο διαφοροποίησης, αλλά και στρατηγική προτεραιότητά της για όλα τα σημεία επαφής με τον πελάτη, φυσικά και μη.

Η κοινωνία ολόκληρη αναγνώρισε στο πρόσωπο της WIND μια ιδιωτική πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης μέσα από μια εξαιρετικά στοχευμένη ενέργεια. Στο μικρό νησί της Σικίνου στο μέσο του Αιγαίου, το χειμώνα, η δωρεά μας έδωσε τον ορισμό στην έννοια της εταιρικής υπευθυνότητας, κατακτώντας την επικοινωνία για όλους τους κατοίκους της.

Το ταξίδι δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζεται…

Δέσμευσή μας να… Ερχόμαστε κοντά.

 

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email