ΜΕΓΑ (Συνεργασία με Lidl) – Babyδίνω

 

«Δίνουμε από την καρδιά μας» και καλύπτουμε εξ ολοκλήρου τις πάνες της χρονιάς 2018 για όλα τα μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», στηρίζοντας συνολικά πάνω από 10.000 παιδιά. H αγαπημένη μάρκα βρεφικών πανών Babylino Sensitive και η Lidl Hellas, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών, στηρίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σε βρεφικές πάνες για όλα τα μέλη της Ένωσης και για όλη τη χρονιά 2018. Μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Babylino με τίτλο “Babydδίνω”, για κάθε αγορά συσκευασίας Babylino Megapack την εβδομάδα 16 – 21/10/2017 στα καταστήματα Lidl, η ΜΕΓΑ προσέφερε 10 τεμάχια πάνες στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

 

 

Το αποτέλεσμα ήταν να προσφερθούν συνολικά πάνω από 340.000 βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, οι οποίες θα καλύψουν εξ ολοκλήρου για ένα χρόνο τις ανάγκες όλων των μελών της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, για πάνω από 10.000 παιδιά. Συνολικά τα μέλη της Ένωσης – αποδέκτες είναι: Οι Φίλοι του Παιδιού, Οι Φίλοι της Μέριμνας, Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη», Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο» – Κ.Α.Σ.Π., Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος», Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά», Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ) και «ΠΝΟΗ»-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού. Τα ανωτέρω μέλη της Ένωσης προσφέρουν συντονισμένες υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως. Υλικό από την εκδήλωση ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων μπορείτε να βρείτε στο ρεπορτάζ που ακολουθεί στο παρακάτω link:

https://www.youtube.com/watch?v=O_Se29bjxeE&feature=youtu.be

 

Στόχος του προγράμματος με τίτλο «Babydδίνω» είναι η συνεχής στήριξη των παιδιών, με πράξεις που έχουν απτά αποτελέσματα στην προστασία και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

 

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email