Μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία στο Max Χαλκιαδάκης Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο Κρήτης

Η επίσκεψη στο κατάστημα ΜΑΧ Αλικαρνασσός, που αποτελεί το μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας μας, αποτελεί μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία για τον καταναλωτή. Σε έναν άνετο εμπορικό χώρο 2.000 τ.μ., με μεγάλους χώρους στάθμευσης και ειδικά διαμορφωμένο χώρο απασχόλησης παιδιών, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει εύκολα τις αγορές του και να καλύψει τις ανάγκες όλης της οικογένειας, καθώς διαθέτει αρτοποιείο-καφετέρια, ιχθυοπωλείο, ψητοπωλείο, σημεία πώλησης κρητικών προϊόντων και φρεσκοψημένων ξηρών καρπών καθώς και πλούσια συλλογή εκλεκτών τυριών και αλλαντικών.

Ο επισκέπτης μας απολαμβάνει την αγοραστική του εμπειρία σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, ενώ η ποιότητα των προϊόντων που αγοράζει διασφαλίζεται συνεχώς με επιστημονικό τρόπο και βραβευμένες καινοτομίες. Με  την υπηρεσία e-cert, έχει πρόσβαση στη Διαδικτυακή Βάση Διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων και ιχνηλασιμότητας φρούτων και λαχανικών και έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει με ακρίβεια πληροφορίες για τα προϊόντα από τον αγρό ως το ράφι μας.

Η εταιρεία μας αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής και αναπτύσσει ποικίλες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τόσο για το περιβάλλον όσο και για τον άνθρωπο. Στο κατάστημα μας, ο πελάτης θα βρει σταθμούς ανακύκλωσης μπαταριών, λαδιού, ηλεκτρικών συσκευών, λαμπτήρων, καθώς και καλάθια συλλογής τροφίμων του Ερυθρού Σταυρού και της Φιλανθρωπικής Ομάδας GIVE.

Ενδεικτικό της ανταπόκρισης του αγοραστικού κοινού στις παροχές του καταστήματος μας, τις σύγχρονες προδιαγραφές του, την ποιότητα και ποικιλία των προϊόντων μας είναι η συνεχής αύξηση του κύκλου εργασιών καθώς και των πελατών που επιλέγουν το συγκεκριμένο κατάστημα για τις αγορές τους. Ιδιαίτερα κατά το τελευταίο εννιάμηνο, η αύξηση των κύκλου εργασιών ανέρχεται σε διψήφια ποσοστά, ενώ και ο αριθμός των πελατών αυξήθηκε σε ποσοστό κοντά στο 35%.

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email