Το brand καθόρισε το ύψος των απαιτήσεων

Η BSB είναι ένα brand με πολύ συγκεκριμένο όραμα και στόχο στον χώρο της μόδας, στα οποία μένει πιστό εδώ και 36 χρόνια. Άποψη, η πλέον αντιπροσωπευτική λέξη του brand μας και η ανάγκη εκδήλωσης της σε συνδυασμό με την ραγδαία ανάπτυξη του online shopping από mobile & tablet οδήγησαν στο re-design του ηλεκτρονικού καταστήματος με τελικό αποτέλεσμα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Δημιουργήθηκε κάτι περισσότερο από ένα online store! Μια ιστοσελίδα που συναγωνίζεται επάξια τα μεγαλύτερα διεθνή online fashion websites, τόσο από αισθητικής όσο και από λειτουργικής άποψης.

Μια ιστοσελίδα με fluid layout που η εικόνα απλώνεται από άκρη σε άκρη σε τέλεια ανάλυση και ευκρίνεια είτε βρισκόμαστε από desktop είτε από mobile & tablet. Με το Grid look έχουμε δημιουργήσει στην ουσία online window shopping experience, εμπνευσμένο από την περιήγηση στο Tumblr και στο Pinterest, πρωτοποριακό στο χώρο του online shopping. To Editorial page είναι ενότητα όπου παρουσιάζονται ολοκληρωμένες προτάσεις και ιδέες για να ενισχύσει ο επισκέπτης το στυλ του

Ένα e shop φιλικό προς τους χρήστες του σε όποια χώρα και αν βρίσκονται με τη δυνατότητα διαφορετικού homepage ανά χώρα και γλώσσα, που δίνει βάση στην προσωπική οπτική τους και τους δίνει επιλογές στο πως θα τους εμφανίζονται τα προϊόντα, που έχει επιλογή ακόμη και στον τρόπο που θα προχωρήσει σε αγορά ( quick buy ) και φυσικά ένα λειτουργικό και εύχρηστο check out.

Άποψη στην αισθητική

 Η ιδέα πίσω από το γενικό design του site ήταν η φράση ‘’keep it simple’’. Στόχος η ανάδειξη της ιδιαίτερης αισθητικής του brand με εύκολο και λειτουργικό τρόπο για τον χρήστη.

Τεχνολογία για χαρούμενους χρήστες

Η εξελιγμένη τεχνολογία στο ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να έχει βασικό στόχο την εξυπηρέτηση του χρήστη! Το online shopping στο site να είναι μια ευχάριστη εμπειρία για mobile users και να εμπνεύσει το κοινό και τους ακόλουθους του brand!

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email