Με Franchise περισσότερο ΑΒ Βασιλόπουλος παντού!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, από το 2004, έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising). Με στόχο τη μεταφορά της ΑΒητικης εμπειρίας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, η αλυσίδα εμπλουτίζεται μέσα από  επιλεγμένες συνεργασίες.

Η πρόταση που αναπτύσσει η ΑΒ βασίζεται στη λειτουργία ευέλικτων καταστημάτων,που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Τα καταστήματα φέρουν το χαρακτηριστικό και αναγνωρίσιμο σήμα της ΑΒ.

Το AB SHOP & GO, αποτελεί την ΑΒητικη πρόταση για την πόλη. Αυτό το μοντέλο αφορά σε μικρά καταστήματα που έχουν ως στόχο τόσο να καλύψουν  έκτακτες καθημερινές ανάγκες όσο και αγορές σε ώρες εκτός του καθιερωμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων. Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές μέσα στα αστικά κέντρα ή σε σημεία μεγάλης συγκέντρωσης, όπως σταθμοί Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, χώροι εργασίας και σχολεία. Τα προϊόντα άριστης ποιότητας της ΑΒ, τοποθετούνται στα ράφια των 100-200τ.μ. του χώρου πώλησης ενός AB SHOP & GO.

Αντίστοιχα, το ΑΒ FOOD MARKET, αποτελεί το μοντέλο εκείνο που εξυπηρετεί καλύτερα ανάγκες αγορών στην περιφέρεια. Το  ΑΒ FOOD MARKET δημιουργεί ένα οικείο περιβάλλον αγορών, διαθέτει χώρους πώλησης 300τμ – 600τμ και συνήθως 20-25 θέσεις αυτοκινήτων. Αυτά τα καταστήματα βρίσκονται σε πόλεις και κωμοπόλεις της ελληνικής περιφέρειας ή σε μεγάλα τουριστικά κέντρα της χώρας μας. Διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και προηγμένες μηχανογραφικές λύσεις.

Με εγγύηση το ισχυρό όνομα, την υψηλή τεχνογνωσία, την άρτια οργάνωση, τις σύγχρονες υποδομές και τις συνέργειες που έχουμε αναπτύξει με προμηθευτές εγχώρια και στο εξωτερικό, η ΑΒ αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή για συνεργασία τόσο για τους επιχειρηματίες του κλάδου όσο και για νέους επενδυτές.

Βασική αρχή της AB είναι να παρέχει ίσες ευκαιρίες, γι’ αυτό και οι franchisees αντιμετωπίζονται ως συνεργάτες-επιχειρηματίες και όχι ως απλοί επενδυτές. Η συνεργασία με την εταιρεία βοηθά τους επιχειρηματίες να ανταπεξέλθουν στις ρευστές συνθήκες της αγοράς και να εξασφαλίσουν συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση, η οποία ξεκινά από τα πρώτα στάδια δημιουργίας ή μετασχηματισμού του καταστήματος και εξελίσσεται σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Με το  franchise καταστημάτων η AB επιδιώκει να συμβάλλει στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας. Ιδιαίτερα σήμερα, που η χώρα μας αντιμετωπίζει μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, θεωρούμε ευθύνη μας να στηρίξουμε έμπρακτα το επιχειρείν.

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email