Έξυπνες αγορές με smartphone και ΑΒ Click2shop App!

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, καθημερινός μας προορισμός είναι να απαντάμε στις ανάγκες των πελατών μας. Αναγνωρίζοντας το κενό που παρατηρείται στην αγορά του e-grocery στη χώρα μας, αλλά και τη σημασία της σύγχρονης digital τάσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, ξεκινήσαμε το 2014 τη σταδιακή επέκταση της υπηρεσίας του ηλεκτρονικού καταστήματος στην Αττική, που από τα μέσα του 2015, εξυπηρετεί ολόκληρο τον νομό.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, AB click2shop,  αποτελεί μια σύγχρονη μέθοδο για αγορές προϊόντων. Επενδύσαμε σε μια φιλική για το χρήστη «State of Art» πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, το «Hybris», και διασφαλίσαμε τη συνδεσιμότητά της τόσο με τα συστήματα τιμολόγησης που ήδη διαθέταμε, όσο και με το σχήμα πιστότητας AB Plus. Επιπρόσθετα, με στόχο τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας συγκέντρωσης των προϊόντων χρησιμοποιείται picking application μέσα από το οποίο η παραγγελία περνά  απευθείας στο PDA application.

Το AB click2shop, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να διαλέξει μέσα από ποικιλία προϊόντων, τα οποία εξειδικευμένοι συνεργάτες μας επιλέγουν για εκείνον. Όλες οι προσφορές βρίσκονται συγκεντρωμένες σε συγκεκριμένη ενότητα. Με την εφαρμογή των επιλογών ταξινόμησης, ο καταναλωτής μπορεί να εντοπίσει τις πιο συμφέρουσες για εκείνον και να τις προσθέσει στο «καλάθι» των αγορών του. Ο πελάτης μπορεί να δημιουργήσει τη δική του λίστα προϊόντων για κάθε περίσταση και να ελέγξει κάθε στιγμή το τρέχον σύνολό του στο online καλάθι του.

Η παράδοση των ειδών που αγοράζονται από το AB click2shop, γίνεται στο χώρο που θα υποδείξει ο χρήστης και είναι διαθέσιμη έξι μέρες τη βδομάδα, δώδεκα ώρες ημερήσια.

Παράλληλα, μέσω του εργαλείο e-satisfaction συλλέγονται οι απόψεις και τα σχόλια του χρήστη  στα τρία βασικά στάδια της επίσκεψης του στο Ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ: κατά την περιήγηση, κατά την ολοκλήρωσή της παραγγελίας και μετά την παραλαβή της παραγγελίας.

Στο προσεχές χρονικό διάστημα, στοχεύουμε στην επέκταση της υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη και τον εμπλουτισμό της με λειτουργίες όπως online πληρωμή κλπ.

H AB Βασιλόπουλος, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, οδηγεί τις εξελίξεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο της αγοράς τροφίμων και βοηθά τους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα.

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email