«Αληθινά Χαμηλές Τιμές»: Μία αληθινά πρωτοποριακή διαφημιστική καμπάνια της ΑΒ Βασιλόπουλος

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος με αφοσίωση στις αρχές μας για διαφάνεια και υπευθυνότητα σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας μας, πιστεύουμε στον ενημερωμένο καταναλωτή. Ταυτόχρονα, για εμάς η διάθεση άριστης ποιότητας προϊόντων δε συνδέεται απαραίτητα με το υψηλό κόστος. Εδώ και χρόνια λοιπόν  προχωράμε σε συμφέρουσες προσφορές για όλους μας τους πελάτες και επενδύουμε στη γνωστοποίησή τους μέσα από πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας.

Με στόχο να ενημερώσουμε με πιο άμεσο τρόπο τους καταναλωτές που δεν πραγματοποιούν τις αγορές τους από τα καταστήματά μας για τις προσιτές τιμές των προϊόντων μας, λανσάραμε τον Οκτώβριο τη νέα μας 360ο διαφημιστική καμπάνια «Αληθινά χαμηλές τιμές».

Δημιουργήσαμε λοιπόν τέσσερεις ταινίες, τύπου Testimonial, στις οποίες παρουσιάζονται πελάτες που μέχρι πρόσφατα πραγματοποιούσαν τις αγορές τους σε κάποιο ανταγωνιστικό super market – είτε από συνήθεια, είτε γιατί είχαν λανθασμένη αντίληψη για τις τιμές της ΑΒ. Τους προσκαλέσαμε να έρθουν σε τέσσερα ΑΒητικα καταστήματα (ΑΒ Περισσού, ΑΒ Κερατσινίου, ΑΒ Ζωγράφου, ΑΒ Περιστερίου) και καταγράψαμε τις αληθινές μαρτυρίες τους, τις οποίες αναδεικνύουμε μέσα από τα assets της διαφημιστικής καμπάνιας.

Παράλληλα, προχωρήσαμε στην προώθηση radio spots, σε γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς με αναφορές στις μαρτυρίες των καταναλωτών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και τοποθετήσαμε στα καταστήματά μας visuals, τα οποία βοηθούν τους νέους πελάτες να εντοπίσουν εύκολα τα προϊόντα που έχουν αληθινά χαμηλές τιμές. Η outdoor καμπάνια με αφίσες που απεικονίζουν τους ανθρώπους που επισκέφθηκαν ΑΒητικά καταστήματα και το branding του μετρό, συμβάλλουν στην καλύτερη επικοινωνία του κεντρικού μας μηνύματος. Τέλος, σχεδιάσαμε και digital επικοινωνία σε owned και paid media για να ενισχύσουμε το awareness του βασικού μας μηνύματος και των testimonials των πρωταγωνιστών της καμπάνιας μας. Στην ΑΒ σεβόμαστε τον καταναλωτή και για τον λόγο αυτό επενδύουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, στην αξιόπιστη ενημέρωσή του.
Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email