Κωτσόβολος

Κωτσόβολος_Ηλιούπολη.16Η εταιρεία Κωτσόβολος, η No1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, μέσα από τα καταστήματα και τις υπηρεσίες της δημιουργεί χώρους προηγμένης αγοραστικής εμπειρίας σύμφωνα με τα πρότυπα του πολυεθνικού ομίλου στον οποίο ανήκει DIXONS CARPHONE.

Στο πλαίσιο αυτό, η πλήρης ανακαίνιση που πραγματοποίησε στο 3όροφο κατάστημα, 4.180τμ, στη Λ. Βουλιαγμένης 519 (Ηλιούπολη), είναι κομβικής σημασίας για την εταιρεία, καθώς δόθηκε τόνος ανανέωσης σύμφωνα με τις σύγχρονες καταναλωτικές απαιτήσεις.

Το κατάστημα Βουλιαγμένης, είναι ένα από τα σημαντικότερα καταστήματα του δικτύου της Κωτσόβολος, και η ανακαίνισή του δημιούργησε πιο μοντέρνους και έξυπνα λειτουργικούς χώρους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους πελάτες να δουν και να δοκιμάσουν μια ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, όπως activity trackers, όργανα γυμναστικής, τελευταίας τεχνολογίας τηλεοράσεις, υπολογιστές και κινητά, προσφέροντας μία μοναδική αγοραστική εμπειρία.

Με το κάλεσμα «Ελάτε σπίτι μας», η Κωτσόβολος προτρέπει τους επισκέπτες του καταστήματος να επισκεφτούν την κατηγορία μικροσυσκευών και μέσα από τη μεγάλη γκάμα της να επιλέξουν την ιδανικότερη λύση μικροσυσκευής για το σπίτι και τις ανάγκες τους. Παράλληλα, στον ειδικό χώρο coffee lounge «Ελάτε σπίτι μας να πιούμε καφέ» η αλυσίδα προσκαλεί τους επισκέπτες του καταστήματος να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον καφέ τους.

Οι «ανοιχτές βιτρίνες» του καταστήματος προβάλουν άριστα την φιλόξενη και σπιτική προσέγγιση του καταστήματος, ενώ το service corner βρίσκεται δίπλα στον πελάτη για να βοηθήσει σε οποιαδήποτε ανάγκη του για τις συσκευές που έχει αποκτήσει.

Η άριστη εξυπηρέτηση, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, η μεγάλη ποικιλία και οι απίστευτες προσφορές, είναι τα σταθερά «συστατικά» της Κωτσόβολος που υπάρχουν σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων της.

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email