Μύρισε φρεσκοψημένο ψωμί στην Αρχελάου!

IMG_0557

Στο Παγκράτι σε μια από τις πιο παλιές συνοικίες της Αθήνας υπάρχει ένα κατάστημα Ok bread! Το Οk! Bread δεν είναι ένας απλός φούρνος, είναι το καθημερινό ψωμί, είναι τρόπος ζωής. Κάθε μέρα στο εργαστήριο του καταστήματος, ζυμώνονται στο χέρι και φουρνίζονται 52 διαφορετικά είδη ψωμιού: από το παραδοσιακό χωριάτικο, το κρίθινο, τη γαλλική μπαγκέτα, το βιολογικό αλλά και πιο ψαγμένα όπως ένα πολύσπορο ζέας. Όπως το ψωμί έτσι και τα γλυκά παράγονται καθημερινά και οι πελάτες του καταστήματος έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αληθινή γεύση του ψωμιού αλλά και του γλυκού.

Οι άνθρωποι του ok! Bread αγαπάνε αυτό που κάνουν και το μεταδίδουν στους πελάτες, σ’ ένα χώρο ζεστό, μεταφορικά και κυριολεκτικά, οικείο, φιλικό, λειτουργικό, φωτεινό όπου μπορούν να δοκιμάσουν και να γευτούν την ποιότητα και τη γνώση!

Το κατάστημα της οδού Αρχελάου προσφέρει επίσης μεγάλη ποικιλία σε σαλάτες και σάντουιτς, φτιαγμένα όλα με φρέσκα και ποιοτικά υλικά.

Σε ότι αφορά στο σχεδιασμό του καταστήματος έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα για τη δημιουργία ενός σύγχρονου αλλά και φιλόξενου καταστήματος, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών του.

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email