ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ (ΕΛΟΜΑΣ)

IMG_20151110_121435_sΕπισκεφτείτε το κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ στην περιοχή ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑ στο ΑΡΓΟΣ και ζήστε μια αξέχαστη αγοραστική εμπειρία.

Με ξεκάθαρο προσανατολισμό στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και στην προσφορά στην τοπική κοινωνία, το κατάστημα στην περιοχή της ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑΣ του Άργους βρίσκετε στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών της περιοχής.

Οι άνετοι χώροι και η ευκολία στις αγορές της οικογένειας, είναι χαρακτηριστικό του καταστήματος στην ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑ. Στα 2.000m2 που είναι διαθέσιμα για αγορές, κάθε πελάτης μας πραγματοποιεί με ευκολία τα ψώνια του επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κωδικών.

Στο ίδιο χώρο, σας περιμένει η μεγαλύτερη γκάμα παιγνιδιών αλλά και εποχιακών ειδών σε ολόκληρη την περιοχή.

Το κατάστημα λειτουργεί στην περιοχή από το 2011, απασχολεί 30 εργαζόμενους, έχει 6 ταμεία εξυπηρέτησης και 40 θέσεις πάρκινγκ.

Τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μια μεγάλη ποικιλία σε τυριά και αλλαντικά αλλά και τα πιο εκλεκτά κρέατα, σας περιμένουν για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό μας πελάτη.

Το κατάστημα διαθέτει επίσης μεγάλη γκάμα από προϊόντα τοπικών παραγωγών στηρίζοντας έτσι ενεργά την τοπική κοινωνία αλλά και τους παραγωγούς της περιοχής.

Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ στην ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑ του ΑΡΓΟΥΣ. Η έξυπνη επιλογή!!!

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email