Προώθηση Brands του wineshop.gr

wineshop_fbΗ προβολή των brands οίνων, ποτών και τροφίμων που αντιπροσωπεύουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wineshop.gr γίνεται με την καθημερινή ανάρτηση posts μέσω των καναλιών επικοινωνίας με τους οινόφιλους και τους πελάτες μας όπως το Facebook, Twitter, g+, pinterest και πιο πρόσφατα το Instagram.

Τα posts συνήθως περιλαμβάνουν εικόνα με ένα γευστικό συνδυασμό για την κατανάλωση του κρασιού που προβάλλουμε και συνοδεύονται με μια σύντομη περιγραφή του προϊόντος ή μία ερώτηση προς το κοινό.

Οι συνεργάτες μας οινοποιοί μας βοηθούν σε αυτό το έργο στέλνοντας μας όμορφες εικόνες με τα προϊόντα τους, γεγονός που κάνει την δουλειά μας πιο εύκολη και αποτελεσματική. Κάθε σημαντική ενέργεια (τρύγος, νέες δημιουργίες οίνων, τεχνικές οινοποίησης κ.α.) που κάνουν οι οινοποιοί μας δίνει υλικό για αναρτήσεις.

Η αλληλεπίδραση με το κοινό που παρακολουθεί τις αναρτήσεις μας, μας δίνει ιδέες για τις επόμενες μας προτάσεις.Ο αριθμός των Likes που έχει κάθε ανάρτηση είναι για εμάς ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την προτίμηση των οινόφιλων που είναι πιο σημαντικό ακόμα και από τα μετάλλια που έχουν τα κρασιά και τα υπόλοιπα brands του καταστήματος μας. Οι αναρτήσεις μας επηρεάζονται επίσης και από την ροή των πραγματικών πωλήσεων σε καθένα από τα προϊόντα μας.

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email