ΕΛΛΗΝΙΚΑ MARKET

ELLHNIKA-MARKET-EYFROSYNHS-EYOSMO (4)Το κατάστημά μας “ΕΛΛΗΝΙΚΑ MARKET” επί της οδού Ευφροσύνης στον Εύοσμο είναι ένα κατάστημα, που συνδυάζει το ζεστό και φιλικό προφίλ ενός καταστήματος γειτονιάς με τις τιμές, την ευχαρίστηση και την άνεση ενός μεγάλου Supermarket.

Η οδός Ευφροσύνης είναι δρόμος φαρδύς, με διπλή κατεύθυνση κυκλοφορίας και συνδέει την Άνω Πολιτεία με το κέντρο του Ευόσμου. Βρίσκεται πολύ κοντά σε αφετηρία λεωφορείων του ΟΑΣΘ με άμεση και πολύ εύκολη πρόσβαση στην περιφερειακή οδό. Παρότι δεν υπάρχει διακριτό parking η δυνατότητα στάθμευσης είναι ιδιαίτερα καλή.

Το κατάστημα είναι ψηλοτάβανο με μεγάλη πρόσοψη και εμβαδόν 350 τ.μ. και 2 ταμειακές μηχανές, ενώ υπάρχει υπόγειος αποθηκευτικός χώρος 100 τ.μ.

Υπάρχει πλήρες κωδικολόγιο και μεγάλη ποικιλία σε τρόφιμα και μη, καθώς και φρέσκα νωπά προϊόντα μαναβικής και κρέατος, που διατίθενται σε ειδικό ψυγείο. Τα ψυγεία προϊόντων κοπής είναι πάντα πλήρως ενημερωμένα και τακτοποιημένα.

Η εξυπηρέτηση των πελατών ολοκληρώνεται από 2 υπερσύγχρονα ταμεία αφής, όπου τους περιμένουν προσφορές μέσω της Club Card Bonus της αλυσίδας μας.

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email