ΑΒ City

ΑΒ City, το «ολόφρεσκο» νέο κατάστημα γειτονιάς που έρχεται για καλύψει τις καθημερινές μας ανάγκες προσφέροντας στον καταναλωτή μια ολοκληρωμένη και ποιοτικά αναβαθμισμένη λύση. Εδω θα βρείτε όλα τα απαραίτητα γρήγορα και εύκολα.
• Ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά με την εξαιρετική ποιότητα και φρεσκάδα της ΑΒ καθώς και φρεσκοστυμμένο χυμό από ζουμερά, ντόπια πορτοκάλια. Αρτοειδή που παραλαμβάνουμε καθημερινά, προιόντα σφολιάτας που ψήνουμε στο κατάστημα κάθε μέρα για εσάς, λαχταριστά ψητά κοτόπουα καθώς και έτοιμα σάντουιτς, σαλάτες και έτοιμες λύσεις για ταχύτητα και ευκολία.
• Εμπλουτισμένη ποικιλία σε τυριά και αλλαντικά, γαλακτοκομικά, ποτά κρασιά και μπύρες καθώς και καφέδες, ζαχαρώδη που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.
• Φρέσκα κρέατα, πουλερικά, ψάρια και θαλασσινά όλα συσκευασμένα για δική εξυπηρέτηση και ευκολία
• Και ακόμη.. τυποποιημένα τρόφιμα, κατεψυγμένα είδη, καθαριστικά, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής περιποίησης και είδη για το σπίτι που θα καλύψουν κάθε καθημερινή αλλά και έκτακτη ανάγκη σας.
Με νέα μοντέρνα χρώματα και ανανεωμένη εμφάνιση, είναι εδώ για να προσφέρει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία από θρεπτικά, υγιεινά και ασφαλή προϊόντα, σε εξαιρετικές τιμές και πάντα με τη γνωστή εξυπηρέτηση και εμπιστοσύνη ενός καταστήματος ΑΒ.

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email