ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΒ-Eθνική-2015_10_22Η ΑΒ Βασιλόπουλος, συνεχίζει την υλοποίηση του φιλόδοξου πλάνου ανακαινίσεων μεγάλων καταστημάτων που ξεκίνησε το 2014 με το ΑΒ Ελληνικού, φέροντας μία εντελώς νέα αισθητική στον κλάδο των σούπερ μάρκετ.

Σε αυτό το πνεύμα, στις 22 Οκτωβρίου 2015προχώρησε στην ανακαίνιση του καταστήματος ΑΒ στην Εθνική. Το ανακαινισμένο κατάστημα, ανανεώθηκε και προσφέρει στους πελάτες του μία πρωτόγνωρη και απολαυστική εμπειρία αγορών.

Η μεγάλη αυτή επένδυση είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία εκπληκτικών σημείων πώλησης, συνολικής έκτασης 3.500 τ.μ., όπου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στην κυριολεξία «…και του πουλιού το γάλα». Συγκεκριμένα, στο αρτοζαχαροπλαστείο του καταστήματος, οι πελάτες βρίσκουν καθημερινά φρέσκο ψωμία και διάφορα εκλεκτά γλυκίσματα. , ενώ στο τμήμα «Περί απόλαυσης…» μπορούν να απολαύσουν τους πιο αρωματικούς καφέδες από όλον τον κόσμο και ξηρούς καρπούς διαλεχτής ποιότητας.

Στο τμήμα Deli, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν εδέσματα από κάθε γωνιά της γης, ξεχωριστές γεύσεις από όλη την Ελλάδα αλλά και από μακρινές χώρες της υφηλίου, ενώ στο ιχθυοπωλείο διατίθενται τα πιο φρέσκα θαλασσινά και ψάρια, τα οποία καθαρίζονται επί τόπου. . Στο ανακαινισμένο κατάστημα ξεχωρίζει επίσης η κάβα που περιλαμβάνει μοναδικές ετικέτες κρασιών από την εγχώρια και παγκόσμια οινική παραγωγή. Στο τμήμα τυριών, διατίθενται ιδιαίτερες ποικιλίες τυριών με μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά, ενώ στο τμήμα αλλαντικών είδη από γνωστούς παραγωγούς ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα. Επίσης, στο ΑΒ Εθνικής, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν έτοιμα γεύματα, μαγειρεμένα με έμπνευση την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά. Επίσης, το κατάστημα διαθέτει Wine Tester, με μοναδικές ετικέτες από την εγχώρια και την παγκόσμια οινική παραγωγή, αλλά και τμήμα «Καλλυντικών» με ειδικό stand για μακιγιάζ είναι αφιερωμένο στις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Στο ανανεωμένο AB MEGA Εθνικής στο οποίο εργάζονται 185 άτομα, οι καταναλωτές μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα 23 ταμεία, εκ των οποίων τα 5 είναι self-check out. Επίσης, το κατάστημα διαθέτει συνολικά 280 θέσεις στάθμευσης και ειδικό χώρο για τα ποδήλατα, ενώ λειτουργεί και ολοκληρωμένο κέντρο ανακύκλωσης συσκευασιών και δεξαμενή ανακύκλωσης λαδιού.

 

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 77.12.400
Fax: 210 77.85.097
E-mail: info@direction.gr
Στείλτε μας email