12

 

Για 15η συνεχή χρονιά, η DIRECTION και το περιοδικό RETAILBUSINESS διοργανώνουν τα RETAILBUSINESS AWARDS, τα Βραβεία που ξεκίνησαν το 2002 και αποτελούν πλέον τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας.

Τα RETAILBUSINESS AWARDS τελούν κάθε χρόνο υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Τα RETAILBUSINESS AWARDS 2016 παραμένουν για ακόμη μια χρονιά πιστά στο ραντεβού τους επιβραβεύοντας τις υγιείς δυνάμεις του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, που συνεχίζουν να αποδεικνύουν τη δυναμική τους. Εκείνους που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας, να μειώνουν τιμές – ενώ αυξάνονται οι επιβαρύνσεις. Εκείνους που δίνουν καθημερινά τη μάχη της ανάπτυξης εντός και εκτός Ελλάδας, οδηγώντας τον κλάδο όλο και πιο μπροστά, αποδεικνύοντας πως το Λιανεμπόριο παραμένει ισχυρό μπροστά στις προκλήσεις και οδηγεί τις εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως, την Τελετή Απονομής των Βραβείων στην οποία απονέμονται τα κορυφαία Βραβεία Retailer της Χρονιάς και Retail Manager, τιμούν κάθε χρόνο με τη συμμετοχή τους, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, καθώς και περισσότεροι από 850 καλεσμένοι μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ανώτατα και ανώτερα στελέχη των μεγαλύτερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας.

Δίνοντας δικαίωμα ψήφου σε όλους τους συμμετέχοντες φορείς και στους αναγνώστες των επιχειρηματικών περιοδικών της DIRECTION, η Επιτροπή των Βραβείων δίνει φωνή στους ανθρώπους της αγοράς που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις εξελίξεις και την πορεία του εμπορίου. Η διαδικασία ξεκινά με την υποβολή υποψηφιοτήτων ανά κατηγορία βραβείων. Σε δεύτερο στάδιο η Επιτροπή των RETAILBUSINESS AWARDS καταλήγει στη Shortlist των εταιρειών που θα περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο για το αντίστοιχο βραβείο.

Μέσα από διάφανες και συγκεκριμένες διαδικασίες, οι εταιρείες αλλά και τα στελέχη του κλάδου έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν αυτούς που πιστεύουν ότι καλύπτουν τα κριτήρια που έχουμε θεσμοθετήσει για κάθε ξεχωριστή κατηγορία βράβευσης. Στη Ψηφοφορία δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του ΣΕΛΠΕ, της ΕΣΕΕ, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που καλύπτουν τον κλάδο του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας και οι Αναγνώστες – Συνδρομητές των περιοδικών της DIRECTION. Πρόκειται για ένα δείγμα ειδικών που μπορεί να διαμορφώσει απόψεις και τάσεις και να οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα.

Για τη διασφάλιση της εγκυρότητας και την αξιοπιστία του θεσμού, η KPMG ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ Α.Ε. τελεί για 11η συνεχή χρονιά χρέη Ελεγκτικού Φορέα της διοργάνωσης. Η Τελετή Απονομής των RETAILBUSINESS AWARDS 2016 θα πραγματοποιηθεί σε χώρο και ημερομηνία που θα ανακοινωθούν σύντομα.

     8520

     13    56

Direction Business Network
Μ. Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι,
τηλ. 210 77.12.400, fax 210 77.85.097
e-mail. info@direction.gr
ISO9001